LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Madsen bekræfter FCV-skifte

| NordicBet Liga | 51 kommentarer
Madsen bekræfter FCV-skifte
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk
Næstveds anfører, Henrik Madsen, bekræfter, at han i sommerpausen skifter til rivalerne FC Vestsjælland på en toårig kontrakt.

Rygterne er løbet i forvejen, men nu bekræfter Næstved-anfører Henrik Madsen selv. Til sommer er det efter seks år i den grønne trøje slut, til den tid skifter han til rivalerne FC Vestsjælland.

- Men jeg vil helst ikke snakke alt for meget om fremtiden. Der er først et stykke arbejde, der skal gøres færdigt i Næstved, siger Madsen til Sjællandske.

Midtbanespilleren havde ellers et år tilbage af sin kontrakt med Næstved, men den aftale er blevet revet i stykker.

- Henrik ønskede nye udfordringer efter seks år i Næstved, og kombineret med vores økonomiske situation blev vi enige om at ophæve kontrakten, siger direktør Peter Birk til avisen.

Henrik Madsen har skrevet under på en toårig kontrakt med Slagelse-mandskabet.

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Jesper Helmin

51 kommentarer

28213 08:34          
Peter Birk du stænker!!!
Betjenten 08:44          
Klubben SKAL åbenbart i 2. division.
thedude 08:58          
SUPER!!

Velkommen til Parkvej, Madsen! Vi ses i børnehaven, når vi afleverer vores poder :-)
thedude 09:08          
Læs lige denne gamle tråd

http://www.bold.dk/snak/…tart=0&vis=

- og om Pæstved-folkets forudsigelser omkring fremtiden. DET er morsomt, som de kloge hoveder kan tage fejl. Hvem ligger og roder rund i nedrykningsfaren, og hvem har gjort det rigtig godt?

Ak ja...
Hesten 09:18          
Tillyke, Dude.

Man skal anerkende et nederlag og det lider Næstved i den grad i denne sag. Så tillykke herfra.

Men muddergrøften kalder for Slagelse/FCV ligesåsnart Onkel Kurt ikke gider lege mere og det vil ske. FCV kan kun klare sig selv uden Onkel Kurt penge, hvis det lykkes at skabe et FC Sjælland. Der er ikke sponsorkroner nok i Slagelse/Vestsjælland til at skabe et superligahold, der bærer sig selv sponsormæssigt.

Vi ved det hernede på Sydsjælland, fordi det har været der.

.....og jeg tror ganske enkelt ikke på, at klubber som HB Køge, Roskilde eller Næstved vil underkaste sig FCV´s overherredømme. Hæ, selvfølgelig ikke.
thedude 09:30          
@Hesten

Du kan selvfølgelid have en pointe i, at en gode Kurt kan lukke kassen, hvis det passer ham. Men forskellen fra tidligere eventyr med netop ham bagved er, at der denne gang ikke blot er stillet en åben pengekasse til rådighed, men at der er lagt fornftige budgetter, hvor udviklingen sker meget styret frem mod målet.

Hvis du ser på det område, som FCV-netværket dækker rent geografisk, er det faktisk temmelig stort. Dvs. med langsigtet målrettet arbejde, kan der faktisk godt skabes noget rigtig fornuftigt, som også kan klare sig i Superligaen. Måske ikke på FCK-niveau, men dog alligevel så godt, at de ikke ender som elevatorhold.

Ingen klubber med ambitioner klarer sig gennem et projekt som dette uden en pengetank bagved. Alt andet er utopi. At Næstved mener, at man blot lavet en auktion og henter nogle mio. ind, viser i min verden dårlig dømmekraft. Du siger det jo selv - der er ikke sponsor-grundlag i hverken Jeres eller vores region til, ved dette alene, at skabe et superligahold. Der skal tilføres millioner!
toby1337 11:04          
Hvad satan i helved, hvor kan sådan noget gøre mig SUR!

NY TRÆNER, NY BESTYRELSE, NYE "KLUB EJERE" i køre satme Næstved ned!

Hvor er det elendigt
Lørdag 23. februar