Luk

Marienlyst gafler FC Fyn-bomber

| 2. Division | 3 kommentarer

Infoboks

Den stærke angriber Mads Overgaard, der for nylig blev fritstillet i FC Fyn, har skrevet en halvårig aftale med 2. divisionsklubben Marienlyst.

Mads Overgaard forlod for nylig FC Fyn, da hele spillertruppen grundet klubbens konkurs blev fritstillet. Nu fortsætter den stærke angriber karrieren hos 2. divisionsklubben Marienlyst.

- Med tilgangen af Mads er vores trup nu komplet. Vi mistede tidligere på vinteren to dygtige
offensivspillere, og vi har naturligvis været på mærkerne for at finde et par erstatninger. Vi har i længere tid været på udkig efter en klassisk angriber som Mads, og da det blev en mulighed at tilknytte ham, slog vi hurtigt til, siger sportschef Søren Godskesen i en pressemeddelelse.

- Vigtigst af alt er, at Mads passer ind i omklædningsrummet, og som jyde har han benene plantet solidt i den fynske muld. Mads er utrolig ydmyg, og har vist sig klar til at yde maksimalt på og uden for banen. Jeg er sikker på at samarbejdet mellem Mads og Marienlyst bliver givtigt for begge parter, og at Mads sammen med resten af truppen kan være med til at bringe endnu flere sejre til Marienlyst i resten af sæsonen, siger han.

28-årige Mads Overgaard har spillet de fem seneste år hos FC Fyn. Han har tidligere også været i FC Midtjylland og Holstebro.


Af Morten Top
Onsdag 27. januar