LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Martin Laursen stopper i BSV

| 2. Division | 0 kommentarer
Martin Laursen stopper i BSV
Foto: Benjamin Lybecker / bold.dk
Efter otte måneder som træner i BSV stopper Martin Laursen i klubben. Claus Larsen, som Laursen delte tjansen med, fortsætter dog i klubben.

I weekenden sikrede Boldklubben Søllerød-Vedbæk overlevelsen i 2. division, så nu kan klubben begynde at se en smule fremad igen. Det første man har skullet have på plads var trænersituationen, og den er nu afklaret.

De seneste otte måneder har Claus Larsen og den tidligere landsholdskæmpe Martin Laursen delt cheftrænerposten, men fremover bliver det kun Larsen, der står i spidsen for holdet. Laursen har således valgt at stoppe i klubben.

- Vi har været ekstremt glade for at have Martin som træner. Han har været med til at sætte et mere professionelt præg på vores førsteholdstrup, blandt andet med hensyn til den måde man optræder på, når man kommer til træning, og de attituder man viser på banen, siger formand Per Larsen til bold.dk.

- Uden at jeg generer nogle tidligere trænere i BSV, så er den moral og den holdspirit, der er i dag, helt unik. Martin har via sin professionalisme rykket klubben det vigtige skridt, og det har været stærkt medvirkende til, at vi har overlevet.

- Martins styrke er selvfølgelig defensiven, og det har man jo også kunnet se de seneste syv kampe, hvor der ikke er gået mål ind på os. Vi var meget glade for, at Martin tog jobbet hos os, men jeg har også godt vidst, at han var hos os på lånt tid.

Claus Larsen kommer dog ikke til at stå alene med træneransvaret fremover, Erdinc Iljasovski fortsætter som assistenttræner.

jesper@bold.dk

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Jesper Helmin

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Onsdag 16. januar
Tirsdag 15. januar