LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Marvits: Grotesk Grodzisk-resultat

| Superligaen | 42 kommentarer
Marvits: Grotesk Grodzisk-resultat
Foto: Benjamin Lybecker / bold.dk

Infoboks

Lyngby - Nykøbing FC
NordicBet Liga (21/04)
bet365 1,90 3,60 3,80
NordicBet 1,95 3,70 3,50
Oddset 1,92 3,70 3,70

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
Lyngby-legenden Rasmus Marvits er dybt overrasket over resultatet mellem Grodzisk og Ruch Chorzow i den polske pokalturnering.

Grodzisk og Ruch Chorzow spillede i dag kamp i den polske pokalturnering, og det endte med et resultat, som nok har overrasket mange. Heriblandt den legendariske Lyngbyspiller Rasmus Marvits, som på det nærmeste er rystet over resultatet.

- Det er helt grotesk, at de kan kollapse på den måde og fuldstændigt overlade initivativet til modstanderne. Så beder de jo nærmest om at blive kørt over, siger Rasmus Marvits til bold.dk.

Han mener, at holdet hurtigst muligt må vise hvad de er gjort af, hvis ikke de skal igennem en større nedtur ovenpå dagens resultat.

- Det her betyder, at de lider et enormt knæk rent mentalt. Det er gået meget godt på det seneste, men det kan de ikke bruge til ret meget når de kan tabe det hele på den her måde. Efter sådan et resultat må de gå rystende usikre ud til den næste kamp, og hvis de får endnu en sæk, kan det føre til en større nedtur, siger Rasmus Marvits til bold.dk

Bemærk: Rasmus Marvits har ikke udtalt de ting, han står citeret for i denne artikel. De er frit opfundet af bold.dks redaktion som en del af vores bud på en aprilsnar.

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Jakob Horn
Fredag 19. april
Torsdag 18. april