LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Marvits-historier var en aprilsnar

| Superligaen | 43 kommentarer
Marvits-historier var en aprilsnar
Foto: Benjamin Lybecker / bold.dk

Infoboks

Lyngby - Nykøbing FC
NordicBet Liga (21/04)
bet365 1,90 3,60 3,80
NordicBet 1,99 3,70 3,35
Oddset 1,92 3,70 3,70

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
De mange historier bold.dk bragte om Rasmus Marvits i går var frit opfundet af redaktionen, som vores bud på en aprilsnar. 

Rasmus Marvits har ikke udtalt, at FC København spiller primitivt eller at AC Horsens mangler gejsten. Han mener ikke, at Jacob Bresemanns mundtøj skaffede ham anførerbindet, og han føler sig ikke overbevist om, at Schalke 04 sender Barcelona ud af Champions League.

Som de fleste brugere nok har regnet ud, var de mange ting, Rasmus Marvits var citeret for på bold.dk i går frit opfundet af redaktionen og en del af vores aprilsnar.

- Jeg har naturligvis intet imod FC København, Horsens eller Anders Randrup, ligesom jeg synes Bresemann er en god anfører. Jeg har siddet og kigget med på kommentarerne til artiklerne hele dagen, og moret mig sammen med brugerne, siger Rasmus Marvits rent faktisk til bold.dk. 

Fra bold.dks redaktion skal der lyde en stor tak til Rasmus Marvits for at være ’med på den værste’ da vi bad om tilladelse til at misbruge hans navn i denne sammenhæng.

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Jakob Horn
Lørdag 20. april
Fredag 19. april