LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Marvits strandet på reserveholdet

| NordicBet Liga | 7 kommentarer
Marvits strandet på reserveholdet
Foto: Benjamin Lybecker / bold.dk
Lyngbys rutinerede forsvarer Rasmus Marvits er røget ned på klubbens andethold uden umiddelbar udsigt til et klubskifte.

Han har bunker af SAS Liga-kampe på cv'et, men alligevel ser det ud til, at Rasmus Marvits kommer til at tilbringe efterårssæsonen på Lyngbys reservehold i Danmarksserien. 

31-årige Marvits var i foråret udlejet til Brønshøj i 2. division øst, men finanskrisen begrænser forsvarsspillerens øjeblikkelige muligheder.

- Både Brønshøj og jeg selv er interesseret i at fortsætte samarbejdet, men fordi Brønshøj ikke rykkede op og mistede et par sponsorer, så tror jeg ikke, de har råd til mig. Jeg har fået den besked fra Lyngby, at de ikke vil leje mig ud for så få penge, som Brønshøj kan tilbyde. Så det bliver desværre nok ikke til noget, siger Marvits til bold.dk.

- Der er jo ingen penge i dansk fodbold i øjeblikket, så det 1. og 2. divisionsklubberne vil give for at leje os med en høj løn, det vil Lyngby slet ikke gå med til. Som det ser ud nu tager jeg en sæson på Lyngbys andethold, men transfervinduet er selvfølgelig langt endnu, så vi må se, hvad der sker. Jeg fik færdiggjort min uddannelse i sommer, så jeg er også langsomt begyndt at lede efter et civilt job.

Rasmus Marvits har kontrakt med Lyngby for hele den kommende sæson.

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Casper Baunsgaard
Lørdag 16. februar
Fredag 15. februar