LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Michael Madsen har skrevet under

| NordicBet Liga | 12 kommentarer
Michael Madsen har skrevet under
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk
Ikke overraskende har den tidligere Vanløse-træner Michael Madsen indgået en aftale med Brønshøj, hvor han skal være assistent for cheftræner Bo Henriksen.

Det er et par måneder siden, at bold.dk kunne oplyse, at Brønshøj var interesseret i at tilknytte Michael Madsen som assistenttræner.

Madsen besluttede sig for at forlade Vanløse efter afslutningen på efterårssæsonen, da han ikke længere havde tiden til at være cheftræner.

Nu har den FC Amager- Fremad Amager- og HIK-træner så endelig sat sin aftale på en etårig kontrakt med hvepsene, hvor han skal være assistent for cheftræner Bo Henriksen.

- Jeg glæder mig til at komme ud og arbejde med en trup, der fungerer, og Brønshøj er en klub, der har haft lidt medvind de sidste par år. Nu har jeg været i 2. division i nogle år, og jeg glæder mig til at komme tilbage til 1. division. hvor der er lidt flere tilskuere på lægterne i nogle lidt sjovere kampe, siger Michael Madsen til bold.dk.

- Vi løfter i samlet flok. Jeg glæder mig til at lære af Bo, og jeg skal forhåbentlig også lære Bo noget. Vi har endvidere en kompetent assistenttræner i forvejen i Poul Olesen, så jeg er sikker på, at det bliver et super samarbejde.

- Bo og jeg kender hinanden rigtig godt, og jeg skal tage mig af det, der skal ske på den sidste tredjedel af banen og få sat skik på offensiven. Bo har fået sat skik på defensiven, for Brønshøj har en fantastisk defensiv.
37-årige Michael Madsen vil ikke afvise, at han på et tidspunkt skal være cheftræner igen.

- De 15 procent ekstra, det kræver i tid, har jeg ikke på grund af mit daglige arbejde og mit familieliv. Det kan være, det kommer igen men lige nu er der ikke plads til at være cheftræner. Det kræver meget, men det kan godt være, jeg kommer til at savne presset, og det kick, det giver at være cheftræner.

Michael Madsen bliver nu en del af et Brønshøj-mandskab, der overvintrer på ottendepladsen i 1. division.

houlind@bold.dk

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Søren Houlind

12 kommentarer

Dylan McKay 17:13          
Lidt pudsigt at Madsen som tidligere defensiv spiller, skal komme og få styr på offensiven, mens Henriksen som tidligere offensiv spiller har fået styr på defensiven ;).. Men ja man siger vel at forsvar er det bedste angreb og omvendt :)
zofus 17:46          
Ja det er pudsigt, men giver nu mening alligevel. Defensiven er klart det vigtigste derfor er det cheftræner der tager sig af dette.
olevif 17:52          
fatter ikke at manden ikke har tid til 2division
hvor kampene er i kbh men har tid til 1 division
hvor kampene også foregår i jylland hvad penge dog
kan gøre. du gjorde vanløse til noget stort i starten
men nu stikker du af fra vanløse.
syndt du ikke fik udekampen mod fremad amager
tror ikke du var kommet levende derfra.
Leifi 18:00          
Haha Madsen...
jamen pøj i Brønshøj - men det står godt nok ikke mål med dine tidligere udmeldinger!!
Nå, vi skal alle videre, så fortsat hygge i København.
olevif 18:09          
kan kun beskrives med et ord JUDAS
engang vanløse altid vanløse.
VIF2010 18:33          
Drop nu det fordrukne judassludder. Stavnsbåndet er ophævet og Michael havde sine fornuftige begrundelser for at gøre hvad han gjorde. Man bør takke og respektere hans store arbejdsindsatsen i VIF, selvom han fik seniorkarrierens dårligste betaling. I de første 2 sæsoner havde han stort set ingen baner at træne på i vinterperioden, men han blev hængende, selvom hans eget renomé blev sat på spil. Han forsøgte altid at få det bedste ud af alle besværlighederne! Han har aldrig nogensinde talt dårligt om Vanløse, så der er ingen grund til at gøre det mod ham.

Det er svært at holde dampen oppe i en hensygnende 2. division og Madsen er mere i sit rette element i 1. division. Han har været der før og han har savnet intensitet i kampene og seriøsitet fra spillerside. Omkring jyllandsturene er det næppe med i Michaels opgavebeskrivelse at han skal tage med til udekampene.

Held og lykke i Brønshøj, Michael.
clibsen 18:38          
Nogen der ved hvad han laver ud over fodbolden?
Fredag 22. februar