LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Michael Madsen stopper i Vanløse

| 2. Division | 6 kommentarer
Michael Madsen stopper i Vanløse
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Infoboks

Se OB - Vejle & Randers - FCK

Stream live på Eurosport Player

Advertisement
Cheftræneren i Vanløse, Michael Madsen, stopper i 2. divisionsklubben pr. 1. januar 2012. Madsen har ikke tiden til et cheftrænerjob, men vil gerne være assistent senere hen.

Midterholdet i 2. division Øst, Vanløse, skal ud og lede efter en ny cheftræner efter efterårssæsonen. Således har den nuværende cheftræner Michael Madsen valgt at stoppe i klubben pr. 1. januar 2012 på grund af tidsmangel.

- Jeg har valgt at sige min stilling op som cheftræner, da jeg har et arbejde som bliver mere og mere krævende. Den ekstra tid det tager at være cheftræner, den har jeg ikke til rådighed. Jeg skal dog stadig være i fodboldmiljøet. Jeg skal være assistenttræner et eller andet sted, og der er allerede nogle som har henvendt sig i dag, udtaler Madsen til bold.dk.

Spillertruppen i klubben blev orienteret tidligere i dag, og er kede af den fremtidige afsked med træneren.

- Jeg har snakket med spillertruppen og fortalt dem mine bevæggrunde. Det var de selvfølgelig kede af, og det er Vanløse også. Jeg har tid til at være assistenttræner, og det skal jeg ud og finde, hvor det også er sportsligt interessant for mig, udtaler Madsen og fortsætter:

- Jeg er stolt af mit arbejde i Vanløse. Da jeg startede, havde vi et fint hold, og nu har vi fået indarbejdet en positiv fodboldkultur. Vi kan spille med mod alle hold, og det er vigtigt. Jeg er indstillet på at hjælpe Vanløse videre og hjælpe dem med at finde en ny træner.

Madsen ser gerne sig selv tilbage i Vanløse en gang i fremtiden, hvorfor han tror på gensyn frem for et farvel.

- Som jeg sagde til vores formand. Dette er ikke et farvel, men på gensyn. Jeg har været glad for min tid i Vanløse, og det har været en svær beslutning, afslutter ham.

Vanløse ligger lige nu på en syvendeplads, men Michael Madsen håber på at aflevere holdet længere oppe i tabellen, inden han stopper.

Se OB - Vejle & Randers - FCK Stream live på Eurosport Player
Advertisement

Af Lasse Munkholm

6 kommentarer

Leifi 21:01          
Say what !!
Manden havde forlænget med 3 år, og er kanon-værd...pokkers osse, øv ¤%&/()=?
Lange1974 23:09          
En helt igennem sympatisk fyr!
VIFKIBO 07:15          
Bestemt ikke godt nyt for VIF, da Michael på den lange bane faktisk har vist sit værd..
Desværre var alt for mange dårlige spillere forbi i starten & egne måtte vige for disse..
Det er min største anke & så manglende forståelse for spillestil som bekendt er blevet rettet til 4-4-2..

Så idag er spørgsmålet vel om økonomi er den reelle årsag til farvel ?

Pøj pøj Michael !

Forza Vanløse
VIF2010 07:47          
VIFKIBO - prøv at læse pressemeddelelsen, inden du begynder at antyde noget. Michael tjener næsten alle sine penge udenfor fodboldverdenen, og har fået gang i sin civile karriere. Samtidig er der nogle hensyn til familien, som ser mindre og mindre til ham, fordi han enten arbejder eller er optaget af fodbold. Den er ikke længere end det - Michael Madsen har ikke aldrig scoret kassen i Vanløse.
VIFKIBO 08:40          
Hej !

Bestemt ikke Michael jeg går efter :-), men økonomien i 2.div..!

Tro bestemt ikke Michael blev VIF træner for penges skyld..

Kan sagtens forstå Michaels udfordringer, meeen at være ass. træner vil også kræve en del & derfor undres jeg da, hvilket vel er fair nok... ;-)

Endnu en gang pøj pøj !

Forza Vanløse
dannyqp 14:27          
Judas måtte ellers godt blive hos Vanløse bønderne .. Havde gerne set han havde blevet , vi havde ellers glædet os til at se ham i sundby igen ... Så længe Judas ikke kommer til fremad er det fint ...

Forza Fremad A
Søndag 17. februar
Lørdag 16. februar