LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Milan vil kompenseres for skadet spiller

| Serie A | 17 kommentarer
Milan vil kompenseres for skadet spiller

Infoboks

SPAL 2013 - AC Milan
Serie A (26/05)
bet365 5,00 4,33 1,57
NordicBet 5,45 4,35 1,58
Oddset 5,20 4,20 1,55

AC Milan vil have det amerikanske fodboldforbund til at kompensere dem for spilleren Oguchi Onyewu, som blev skadet i en landskamp.

Der går sjældent en landskampspause uden en eller anden form for konflikt mellem klubberne, der betaler spillernes løn i det daglige, og de nationale fodboldforbund, der bruger spillerne i landskampe, og denne omgang kampe har ikke været nogen undtagelse.

Hos Danmark har både Werder Bremen og Liverpool været kede af, at henholdsvis Daniel Jensen og Daniel Agger skulle spille efter skadespauser, men italienske AC Milan går nu langt videre end bare at appellere eller brokke sig. De kræver kompensation af det amerikanske fodboldforbund, fordi deres spiller Oguchi Onyewu blev skadet i en landskamp i går.

- Jeg er meget vred, fordi et landshold nu igen har taget vores spillere, hvorefter vi må betale for konsekvenserne, siger Milandirektør Adriano Galliani ifølge Reuters.

- Vi kræver kompensation af det amerikanske fodboldforbund, for vi kan ikke betale løn til en spiller, der ikke kan spille i seks måneder, siger han.

Oguchi Onyewu kom galt afsted med sit knæ, da han landede forkert efter at være gået op i en hovedstødsduel.


Af Jakob Horn

17 kommentarer

Fieldy 16:23          
Er det ikke den risiko man nu engang tager. kan godt forstå frustrationen over at man skal betale løn i så lang tid, har der været ligne hændelser hvor klubben fik medhold og derfor fik betalt en del af lønnen?? den gør av hvis Ronaldo spiller for Portugal og bliver skadet i ½ år. :)
Crouchinho 16:25          
Hahaha, i så fald tror jeg nu, at Spanien, England, Danmark og Grækenland skylder Liverpool nok så mange penge efterhånden.
bar holm ik?? 16:27          
Nu siger du jo så dk, men Agger er vel helt klar for Liverpool når han kommer hjem??
Peterandre 16:27          
synes det er en kalkuleret risiko... det er jo heller ikke sådan at Danmark får del i en eventuel værditilvækst på Jakob Poulsen der skyldes hans optræden for Danmark... You win some, you lose some... det er sådan spillet er
Bianconera 16:28          
"On 15 January 2008 the G-14 and UEFA came to an agreement. FIFA and UEFA would pay compensation for international injuries and selection after a World Cup or European Championship and (...)"

Har Milan ikke en sag, eller skal det forståes, at det kun er til turneringerne - og ikke kvalen?
Crouchinho 16:30          
bar

Jo denne gang, men Agger har før været skadet grundet sin deltagelse for Danmark. Mener bl.a. den rygskade han har været plaget af i lang tid nu stammer fra Landsholdet.
lunde-stylez 16:35          
jeg synes det er dybt godnat af milan.
Søndag 26. maj