Luk

NB Bornholm divisionsklar efter drama

| 3. division | 48 kommentarer

Infoboks

FC Øresund - B 1973, Herlev 9-1
Danmarksserien Pulje 1
Avedøre - GVI 1-1
Danmarksserien Pulje 1
NB Bornholm - Skovshoved 3-2
Danmarksserien Pulje 1

Efter en sand gyser og en 3-2-sejr over Skovshoved hentede NB Bornholm en billet til 2. division, da Avedøre samtidig kiksede ved at spille 1-1 hjemme mod GVI.

Det har i længere tid ligget fast, at Frem ville nappe den ene af de to oprykningspladser i Danmarksseriens pulje 1, mens der til gengæld har været vild kamp om den anden oprykningsplads.

B 1903 har ellers sat sig på andenpladsen i rækken, men på grund af samarbejdet med FC København kan klubben ikke rykke op i 2. division, og inden sidste runde i dag havde fire klubber muligheden for at snuppe den billetgivende tredjeplads.

Størst chance havde Avedøre, der ”blot” skulle bruge en sejr på hjemmebane mod GVI, der omvendt var afhængig af en række andre resultater for at nappe pladsen. Trods overvægt i chancer missede Avedøre imidlertid muligheden, da opgøret sluttede uafgjort 1-1.

Så var matchbolden hos NB Bornholm. Hjemme i Nexø var der tidligt vild jubel hos størstedelen af de 625 tilskuere, for allerede efter otte minutter af kampen mod Skovshoved førte NB Bornholm med 2-0 efter scoringer af Heino Hansen og Vitus Kofoed.

Skovserne svarede imidlertid brutalt igen i anden halvleg, hvor målmaskinen Michael Konge og Mark Jørming begge scorede på Lasse Krogh, så på den måde blev der bragt balance i regnskabet. Med lidt mere end en håndfuld minutter igen slog NB Bornholm dog til for tredje gang, da Heino Hansen scorede på straffespark til slutresultatet 3-2.

Havde NB Bornholm sat point til mod Skovshoved, var turen i 2. division i stedet gået til FC Øresund, der så sandelig levede op til favoritværdigheden mod bundholdet B 1973 fra Herlev. Det blev således til en sejr på hele 9-1, men oprykningen må FC Øresund altså kigge langt efter.


Af Søren Houlind

48 kommentarer

Acebone 17:45          
Så fedt med et bornholmsk hold tilbage i divisionerne. Tillykke til NBB.
Goikoetxea 17:47          
NB!
Niccen 17:50          
Stort tillykke med oprykningen til NB Bornholm. Dejligt for Bornholmerne at de igen får et divisionshold.

...og så var der selvfølgelig en Kofoed blandt målscorerne :-)
teleduffe 17:50          
Tillykke til Bornholm, dejligt, at de er tilbage i Divisionerne!

NB kan da forhåbentlig ikke ende i Vest-rækken?
De har jo længere til Blokhus og Varde, end de har til St. Petersborg, stort set.
Niccen 17:53          
... Teleduffe :-)

Tror de får en speciel dispensation....

Det vil jo være sygt med en aftenkamp Onsdag kl. 18.00 i Blokhus :-)
Acebone 18:06          
De få dispensation. Ellers er det i hvert fald helt galt. Nexø-Pandrup er trods alt ikke en lille hyggetur.
Thunder 18:14          
Det er den største joke!!

Der bliver snakket om aftalte resultater og matchfixing i mange lande!
Men man skal ikke længere end til solskinsøen for at opleve det på tæt hold!

Det er ikke tilfældigt at de er ubesejret på hjemmebane! Og har så elendige resultater på udebane.

Idag mod Skovshoved er 2 ud af 3 mål scoret på straffe, straffespark der alle andre steder end på bornholm ikke er i nærheden af at blive dømt!
Det er pinligt at spillerne selv vil stå model til det, og flere gange har man da også hørt deres spillere selv sige, de syns dommeren var lidt for meget med dem..

Foruden deres nøje påregnet kamptidspunkt kl 13.30, der gør man skal afsted kl lort fra Sjælland om morgen, og så sidde og vente på øen, 2 timer på at påbegynde opvarmningen. I stedet for at ligge kampen en halv til en hel time senere, så man kunne tage bus og færge der passede sammen med kampen..

Så kan det undre en allermest, når det er en lokal dommer fra Bornholm der dømmer kampene. Der fejler DBU da hver eneste gang de smider dommere på til DS kampene..

Svarer vel til en dansk dommer der dømmer FCK i CL..
God fornøjelse til 2.div holdende.. Og tror vist jeg snakker for alle DS hold, når jeg siger det er rart turen derover er slut nu.!
Onsdag 1. december
Tirsdag 30. november