LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

NB-træner: Tager det som en oplevelse

| 2. Division | 0 kommentarer
NB-træner: Tager det som en oplevelse
Foto: Benjamin Lybecker / bold.dk

NB Bornholm er for første gang nogensinde repræsenteret i de danske divisioner, og klubben har da også fået en svær start i 2. division Øst, men cheftræner Lasse Holmgaard tager sæsonens to første nederlag med ro.

To nederlag er det blevet til i sæsonens første to kampe for NB Bornholm, først tabte man 3-0 til Svebølle og sidst blev man sendt hjem fra Herlev med et 4-0 nederlag. Resultaterne betyder at man er placeret som nummer sidst i sæsonen, men cheftræner Lasse Holmgaard tager situationen med ro.

- NB Bornholm har jo aldrig spillet i divisionerne før, så det helt klart at vi har brug for noget tilvænning. Omvendt vil jeg sige at det jo ikke var sådan at vi bare kørte de andre hold over i Danmarksserien, så vores forventninger til denne sæson er jo ikke de højeste. Vi måtte arbejde hårdt for sejrene, og det forventer jeg også at vi skal i denne sæson. Desuden har mine kollegaer i de andre klubber noget bedre mulighed for at kapre de divisionsspillere der skifter fra de nedrykkede klubber. Der er ikke mange der er villige til at tage turen til Bornholm, siger Holmgaard til bold.dk og fortæller samtidig at man regner med snart at komme på tavlen, både i den ene og den anden forstand.

- Vi har ikke scoret endnu, men det vil jeg også tilskrive marginalerne. I den første kamp mod Svebølle har vi mange store chancer og rammer blandt andet stolpen, mens vi i Herlev må erkende at med det røde kort efter 25 minutter, blev det en utrolig svær kamp for os. Jeg er dog sikker på at vi snart træder ordentligt ind i divisionen.

NB Bornholm skal spille sin næste kamp på søndag, hvor B1908 kommer på besøg, og på hjemmebanen skal man i hvert fald have point på kontoen.

- Jeg vil sige at vi i hvert fald skal have point når vi spiller på hjemmebanen, men nu må vi se. Vi evaluerer fra kamp til kamp, og så arbejder vi ud fra det. Umiddelbart tager vi det som en stor oplevelse at spille med i divisionen, siger han.

NB Bornholm har foreløbig en målscorer på 0-7 efter to kampe, og er placeret sidst i 2. division øst.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Michael Kellberg

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Tirsdag 21. maj