LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Nabil Aslam anker til landsretten

| Superligaen | 22 kommentarer
Nabil Aslam anker til landsretten
Foto: Jesper Poulsen/bold.dk

Infoboks

SønderjyskE - AC Horsens
Superligaen Pulje 1 (31/03)
bet365 2,15 3,50 3,30
NordicBet 2,21 3,40 3,30
Oddset 2,05 3,45 3,60
Stream AC Horsens – Vejle Boldklub på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
AC Horsens’ Nabil Aslam er blevet idømt 30 dages betinget fængsel og 30 timers samfundstjeneste efter at have tildelt et knytnæveslag. Dommen ankes imidlertid til landsretten.

I juni måned var AC Horsens’ spillere ude at fejre oprykningen til Superligaen. På byturen opstod der imidlertid tumult, hvilket førte til, at to Horsens-spillere blev sigtet. Martin Spelmann blev sigtet for at have taget kvælertag på en ung mand, men anklageren frafaldt ved retssagen sigtelsen.

Forsvarsspilleren Nabil Aslam er til gengæld blevet idømt 30 dages betinget fængsel og 30 timers samfundstjeneste ved Retten i Horsens. Det oplyser Horsens Folkeblad. Aslam erkendte at have slået en mand med knytnæven, men han forsvarede sig med, at det skete i selvforsvar.

Nu kan AC Horsens så oplyse, at Nabil Aslam har valgt at anke dommen.

- Advokaten har i samråd med Nabil valgt at anke til landsretten, så i den forbindelse har vi ikke yderligere kommentarer i og med, at sagen stadig kører, siger AC Horsens’ direktør, Henrik Ravn, til bold.dk.

Nabil Aslams knytnæveslag faldt natten til den 5. juni i år.

houlind@bold.dk

Stream AC Horsens – Vejle Boldklub på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Søren Houlind

22 kommentarer

Mr_Hat 14:46          
Janteloven i Horsens gør at han nu er blevet voldsdømt - og lad så vær med at stjæle vores piger din dumme fodboldspiller.
johnlock 15:07          
Han burde udvises for bestandigt
Møller8700 15:10          
@ MR_Hat & johnlock

Hvor er jeg glad for, at det ikk er jer der er dommere i den sag. Sagen er at Nabil handlede i selvforsvar da, den unge mand trak en skruetrækker imod ham. Hvad havde I gjort, hvis det var jer der blev truet med våben??

At Nabil handler som han gør, kan jeg godt forstå, men lov er lov. Men jeres latterlige kommentarer kan I tage med til Dansk Folkepartis landsmøde, og ikke her.
juul_dam 15:11          
John: Hvor vil du sende ham hen? Til København eller?
johnlock 15:13          
Hvis han bare havde ´´forsvaret sig´´ som de alle sammen siger. tror du så han havde fået 30 dages betinget plus 30 timers samfundstjeneste?
Optimus Prime 15:20          
Er meget lost i denne sag!

Jeg kan slet ikke forholde mig til folks hårde reaktioner over en sag, de over hovedet ikke har indsigt i.

Vil ikke nævne min arbejdsplads, men med det kendskab jeg har til AC Horsens spillere, så er der noget galt i denne sag!

Har sjældent mødt mere venlige og sympatiske personer som netop Nabil, Lodberg, Retov, Macena osv.

Generelt viser den unge generation i dansk fodbold i dag langt større menneskelighed/ydmyghed end fx 90´er generationen; og jeg håber kraftigt, at Nabil får medhold i landsretten!
realmadrid7 15:21          
Hvis han bare havde ´´forsvaret sig´´ som de alle sammen siger. tror du så han havde fået 30 dages betinget plus 30 timers samfundstjeneste?

Du sad måske med popcorn ved siden af og så det hele ske.. Idiot
Lørdag 23. marts
Fredag 22. marts