LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Nabil Aslam skifter til Horsens

| Danmark | 13 kommentarer
Nabil Aslam skifter til Horsens
Foto: Benjamin Lybecker / bold.dk

Infoboks

Avarta - Frem
2. Division Kvalifikationsspil (28/04)
Oddset 2,70 3,10 2,50
Stream AGF – AC Horsens på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
AC Horsens har hentet Frems stærke forsvarsspiller Nabil Aslam, som kommer til klubben på en fri transfer. Aslam har fået en toårig kontrakt.

Nabil Aslam får sit ønske om SAS Ligafodbold opfyldt. Han har i dag underskrevet en to år lang kontrakt med SAS Ligaklubben AC Horsens, som henter ham på en fri transfer i 1. divisionsklubben Frem.

- Vi har valgt at skrive kontrakt med Nabil Aslam, der har en vis erfaring fra divisionsniveau med cirka 100 kampe. Han er en aggressiv spillende midterforsvarer, som er god i hovedspillet og vi tror på, at vi - sammen med Nabil Aslam - kan flytte ham op på SAS Liga-niveau, siger træner Kent Nielsen til klubbens hjemmeside. En lignende melding kommer fra sportschefen Jesper Hansen.

- Vi har endnu engang skrevet kontrakt med en spiller fra 1. division, som meget vel kan udvikle sig til SAS Liga-spiller. I første omgang har vi skrevet kontrakt for to år og vi tror meget på Nabil Aslam, siger Jesper Hansen.

Den 23-årige centerforsvarer Nabil Aslam kom til Frem fra ungdomsafdelingen i Brøndby og debuterede for førsteholdet i 2003.

Stream AGF – AC Horsens på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jakob Horn
Onsdag 24. april
Tirsdag 23. april