LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Nordvest FC satser på Dannevang

| 2. Division | 4 kommentarer
Nordvest FC satser på Dannevang
Foto: Benjamin Lybecker / bold.dk

Infoboks

Se Tottenham - Brighton

Stream live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement
20-årige Niklas Dannevang har skrevet en etårig aftale med Nordvest FC og er nyt førstevalg mellem stængerne efter afskeden med Lasse Sømmergaard.

Nordvest FC har sagt farvel til anfører og førstekeeper Lasse Sømmergaard, der draget videre til FC Fyn. Fire keepere udefra har været testet som afløser for Sømmergaard, men Holbæk-klubben har nu i stedet valgt at satse på 20-årige Niklas Dannevang, der i sidste sæson agerede reserve for Sømmergaard.

Han har således skrevet en ny etårig aftale og er blevet forfremmet til førstevalg.

- Vi har lagt os fast på Niklas som førstevalg, fordi han simpelthen er bedre end de fire andre, vi har testet. Han har kvaliteter på højde med Sømmergaard, men der selvfølgelig noget erfaring til forskel og dermed også noget stabilitet, hvilket er helt naturligt for en keeper i hans alder, siger elitechef Carsten Damgaard til bold.dk og tilføjer:

- Niklas har stået nogle fremragende kampe på andetholdet, og flere målmandseksperter - heriblandt vores egen Mogens Krogh - har vurderet hans teknik, generelle evner og potentiale til at være i top, så derfor får han chancen for at vise, at han har stabiliteten i løbet af en hel sæson.

Udover Lasse Sømmergaard har de forsvarende vindere af Øst-rækken sagt farvel til Mike Mortensen og Lasse Qvist. Endnu er ingen nye kommet ind, men elitechefen udelukker ikke, at der kommer nye ind inden sæsonstarten om godt tre uger.

- Vi er tilfredse med truppens sammensætning, men vi vurderer løbende de folk, der kommer og prøver med os, så det kan være vi henter en eller to ind, siger Damgaard.

Reserve for Niklas Dannevang ser i øjeblikket ud til at blive 92'eren Christian Larsen.

mikael@bold.dk

Se Tottenham - Brighton Stream live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond
Tirsdag 23. april
Mandag 22. april