Luk

Ny makker til Forlan og Agüero

| International | 17 kommentarer

Infoboks

Barcelona - Atletico Madrid
La Liga (06/02)
Oddset 2,25 3,50 3,10
bet365 2,25 3,60 2,87

Ifølge den argentinske klub Lanus er angriberen Eduardo Salvio solgt til Atletico Madrid.

Atletico Madrid råder over klasseangribere som Diego Forlan og Sergio Agüero, men de to sydamerikaneres afløsere er af mere tvivlsom karat. Det prøver man nu at råde bod på.

Klubben er nemlig kun et lægetjek fra at erhverve sig den 19-årige Lanus-angriber Eduardo Salvio for den nette sum af 60 millioner kroner. Salvio skal dække det hul, som er opstået i Atletico Madrids angreb med salget af franske Florent Sinama-Pongolle til Sporting Lissabon.

- Vi ønskede egentlig at beholde ham, men pengene kan også blive for store, begrunder Lanus-præsident Nicolas Russo salget af klubbens wonderboy.

Eduardo Salvio fik allerede sidste år debut på det argentinske landshold. Han nåede at nette 13 gange i 47 ligakampe for Lanus.


Af Casper Baunsgaard

17 kommentarer

cfc chelsea 20:03          
Måske et tegn på at aguero forlader atlectico

og kommer til chelsea i stedet for
Kaptajnen7 20:17          
Det tror jeg ikke du skal regne med. I hvert fald ikke i januar måned. han er indkøbt til fremtiden og som back-up for Agüero og forlan.
læg dertil at Atletico ikke har andre decideret angriber af nogenlunde kvalitet til at afløse/overtage pladsen fra duoen i front.
Hvis agüero bliver soltg til sommer tror jeg så til gengæld at pengene bruges til en gennem gribende forstærkning af truppen. Højre back, Midtbane og en til to angriber.
tHOMIEs LFC 20:37          
han er også en habil højre kant, så måske det kunne tænkes han skulle bruges der eftersom maxi jo er history en af de nærmeste dage?
Babyface 20:38          
Den argentinske wonderboy skal afløse franskmanden Pongolle - som aldrig fik sit gennembrud.

Hvis Agüero sælges som Torres blev det i sin tid - saa vil klubben investere pengene i at forstærke hele holdet. Dog tror jeg personligt, at Forlan ryger før Aguero - selvom han har forlænget sin kontrakt og er oppe i alderen.
Tha K 20:38          
@Kaptajnen7

Men det kommer også stærkt an på hvordan de ender i denne sæson, tvivler på Agüero er til og holde på hvis de ikke kommer med i ChL eller EL. For de penge Atletico taber på ikke og komme med i ChL eller EL, ska de jo bringe ind på en eller anden måde? Og igen, hvem havde de så tænkt sig kunne udfylde Agüero´s plads hvis han smutter og de ikk engang kommer med i EL?
Mr.eren 21:14          
Uanset hvad, så håber jeg da, at de også har noget fokus på forsvaret.
NHeitmann 22:03          
Spændende
Lørdag 29. januar
Fredag 28. januar