Luk

Nyt tiltag: Torsdagskampe i 1. division

| 1. Division | 16 kommentarer

Infoboks

Vejle Boldklub - AGF
Superligaen Grundspil (02/02)
Bet25 4,00 3,55 1,92
Oddset 4,10 3,70 1,87
bet365 4,00 3,60 1,85

Fra den kommende sæson, vil der torsdag aften blive spillet en 1. divisionskamp. TV3 Sport håber, at torsdagskampene kan skabe større interesse for rækken.

I den forgangne sæson har TV3 Sport vist en række 1. divisionskampe, primært enten søndag eftermiddag eller fredag aften. Fra den kommende sæson vil det dog blive ændret.

Planen er stadig i de fleste weekender at sende en kamp, men herudover vil man rykke kampe til torsdag aften, så de kan få 'alene-tid' på TV.

- Vi indfører torsdagskampe, og kommer også til, i et vist omfang, at vise kampe i weekenden. Der bliver tale om en-to kampe pr. uge på TV, og derudover vil vi lave flere kampe på stream, siger Lene Ugilt, sportschef på TV3 Sport, til bold.dk.

- Vi har gode erfaringer med mandagskampe i Superligaen, så tanken er nu, at 1. division får en kampdag 'alene' om torsdagen. Det lyder til, at klubberne er friske på at prøve det.

1. division sparkes i gang i sidste weekend af juli. Programmet for turneringen ventes klar i løbet af næste uge.

jesper@bold.dk

Støt Lyngby Boldklub - forudbestil din 100-års jubilæumstrøje


Af Jesper Helmin

16 kommentarer

Loyalitet 12:56          
Hjernedød idé
pokalen 13:09          
Det skal nok hjælpe på tilskuerinteressen i 1. Division!
Hvorfor fanden kunne I ikke bare have beholdt fredags-kampene?
Der havde man trods alt mulighed for at sove længe dagen efter en Jyllandstur, men den ryger lige i svinget når det er om torsdagen.

I finder vel også på, at det er kampe mellem jyske og sjællandske klubber der skal ligge om torsdagen.
lindballe-01 13:17          
jamen hvad fa... tænker de på, hvis de har fåed en tanke, så har den sq følt sig ensom. Der trænger sq til at blive skiftet ud til nogle yngre mennesker i de forskællige bold udvalg:
UMUR 13:38          
Igen, igen er det TV stationerne, der skal diktere, hvornår der skal spilles fodbold. Hvad om man snart spurgte de hårdt prøvede fans, hvornår de synes, det er fedt at komme på stadion...

Jeg er med på, at det er TV, der betaler en stor del af gildet, men der er også noget der hedder kompromisser. Lige nu virker det til, at klubberne bare skal sige ja og amen, lige meget hvad der bliver foreslået...

...det ender jo med at alle folk sidder hjemme foran skærmen istedet for at komme på stadion. Jeg kender mange, der pga. job og familie ikke har tid til at tage på stadion på hverdage.
teleduffe 13:44          
Jeg må nok sige, nu hvor det ikke går ud over mit hold, at jeg glæder mig til det.
Personligt holder jeg meget af 1. Division, og det bliver fedt, at der kommer en kamp, som ikke koldiderer med EfB-kampe eller vigtige Superliga-kampe.
Torsdagskampene kommer helt sikkert til at betyde, at jeg vil se mere 1. Division.
brpe0309 13:49          
Nu Esbjerg skal spille EL så kolliderer det jo med din klub
Kaká 8 13:55          
Håber ikke Silkeborg IF får kampe der. Så kommer der jo mindre end normalt...
Onsdag 27. januar