LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

OB-forsvarer tilfreds med debuten

| Superligaen Grundspil | 7 kommentarer
OB-forsvarer tilfreds med debuten

Infoboks

FC København - OB
Superliga Mesterskabsslutspil (28/04)
bet365 1,60 3,80 5,50
NordicBet 1,64 4,05 5,35

Se Manchester United - Manchester City

Stream live på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
OB gav i 1-0-nederlaget til FC Nordsjælland debut til Kasper Larsen, og den 19-årige forsvarsspiller var tilfreds med det, han viste rent defensivt.

OB var uden karantæneramte Tore Reginiussen i dagens kamp mod FC Nordsjælland, og dermed var der plads til 19-årige Kasper Larsen i startopstillingen. Det var første gang, forsvarsspilleren var i kamp for OB’s bedste mandskab, og det synes han gik ganske fornuftigt.

- Det var en dejlig følelse, og jeg var da spændt før kampen. I dag havde jeg lidt svært ved at føre bolden frem, når jeg modtog bolden. De lagde hårdt pres på mig, fordi jeg er en højrebenet spiller i venstre side af centerforsvaret, men defensivt var det godkendt, siger Larsen ifølge klubbens hjemmeside.

FC Nordsjælland vandt kampen 1-0 på en scoring af Tobias Mikkelsen i anden halvleg.

Se Manchester United - Manchester City Stream live på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Kristian Anker-Møller

7 kommentarer

Èlber 22:02          
Jamen man må sige han holdt OB-niveau. Jeg så flere fejlafleveringer, en fatal forsvarsfejl der kostede en kæmpechance til Nordsjælland, plus en kikset dribletur som bagerste mand.
miks 22:22          
Centerforsvaret saa meget usikkert ud i dag. Ob er meget ringe pt.
Fodbold er livet 22:31          
Enig i at de så usikre ud.. Men jeg synes lige man skal give Kasper Larsen en chance. Er sikker på han bliver til noget stort. Et kæmpe talent, og det er en svær kamp at få debut i mod en modstander som FCN, og på et OB hold med ikke alt for meget selvtillid.

Indtil videre har OB dog "overrasket" mig positivt her i foråret. De har hvertfald forbedret niveauet og burde også have 3-4 point fra de to kampe indtil videre.
Dahl 23:21          
Jeg gentager jeg har aldrig set så dårlig en træner i OB før, hvad har han på ledelsen i OB. Han har gjort OB til bundhold og ødelagt truppen, alle andre træner var røget forlængst.

Lars Olsen måtte gå fordi han var nr. 3 og stadigvæk med i EL, han tabte til FCK (hvor FCK havde deres bedste sæson nogensinde.) Her blev han fyret

Clausen har ødelagt alt der var bygget op, og OB har tabt alt siden Clausen kom til. Hvad sker der i OB, nu må OB´s fans snart sige stop. Er bange for det vil tage år, at genoprette i godt OB hold. :=(
tras 23:33          
Den uduelige, tidligere offentligt ansatte, OB-direktør Thomas Christensen, er ansvarlig for at OB har det største bøvehoved som træner i nyere tid! Aldrig har man oplevet større inkompetence fra ledelse og trænerbænk i OB. Og den selvsamme bestyrelse som fyrede dygtige folk som førte OB til sølv 3 år i træk snorksover. De er vel for flove til at indrømme at de har kvajet sig noget så grusomt! Og tilskuerne bliver med god ret væk fra OB´s kampe!
Ben23840 00:37          
Det er vel typisk OB, x eller nederlag når det gælder, der samme gælder deres tre sæsoner de vandt sølv, såsnart det er virkelig strammer til, så glipper de BIG time, men nu er det bare i bunden af tabellen...
Langefyr 17:14          
enig med Dahl og Tras.

Damn, det er hårdt at være striwet for tiden :(
Onsdag 24. april
Tirsdag 23. april