LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Odder IGF: Pingel har Superliga-potentiale

| 2. Division | 1 kommentar
Odder IGF: Pingel har Superliga-potentiale
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk
Odder IGF's sportschef, Frank Pedersen, der snart stopper på sin post, vurderer, at klubbens 20-årige forward, Sebastian Pingel, har potentialet til at blive Superliga-angriber.

Tidligere har Sebastian Pingel vist sit talent frem i Viby og Brabrand, men nu er angriberen, der er søn af Frank Pingel, tilknyttet Odder IGF, hvor man ser store fremtidige muligheder for Sebastian Pingel.

- Han er et lysende talent, og kan han slippe for skader og gennemgå den rette udvikling, kan han nå op på det øverste niveau i Danmark, og her tænker jeg på Superligaen, siger Odders sportschef, Frank Pedersen, der til nytår stopper på sin post.

Det er blot blevet til tre træffere for Sebastian Pingel i 2. division Vest i efteråret, men skader har spillet ind i den forbindelse.

- Først var han ude med en brækket næse og siden med et dårligt knæ. I de sidste fem kampe er han virkelig kommet ud af hullerne og har spillet flot, siger Frank Pedersen til bold.dk, inden han fortsætter roserne:

- Han har alle de ingredienser, der skal til. Han foretager fantastiske dybdeløb, sparker godt, han kan holde på bolden, han er hurtig og ærgerrig, og så har han næsen for at være på de rigtige steder på de rigtige tidspunkter.

I første omgang spiller Pingel dog i Odder IGF, hvor han er en del af et oprykkerhold, der overvintrer med et point ned til nedrykningsstregen.

- Truppen er fodboldfaglig stærk nok til at overleve. Det er jeg ikke i tvivl om. Det allervigtigste er, at der er et fantastisk sammenhold i truppen, lyder det fra Frank Pedersen.

Odder IGF står til at åbne forårssæsonen den 29. marts, hvor Aarhus Fremad kommer på besøg.

houlind@bold.dk

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Søren Houlind

1 kommentar

AarhusNordFyren 18:02          
Sebastian Pingel er en god spiller. Han problem bliver nok at han er for lille. Tror på max 1 Division for ham. Han er en helt igennem sympatisk spiller.
Fredag 22. februar