LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Officielt: Alexander Juel til AGF

| Danmark | 16 kommentarer
Officielt: Alexander Juel til AGF
Foto: AGF
AC Horsens' talentfulde højreback Alexander Juel Andersen skifter efter to år i klubben som ventet til AGF i Superligaen. Han får fire års kontrakt.

AC Horsens må i næste sæson et smut i 1. division, men det bliver uden den talentfulde højreback Alexander Juel Andersen. Han har skrevet kontrakt en fire-årig kontrakt med AGF.

- Alexander Juel Andersen kom til AC Horsens som udviklingsspiller og så sig selv som midterforsvarer, men vi valgte at satse på ham som højre back, og han har været igennem en fantastisk udvikling, hvor han har flyttet sig taktisk og i forhold til boldomgangen, siger ACH-cheftræner Johnny Mølby til klubbens hjemmeside.

- Han har fået styr på sin skadeshistorik og har stille og roligt arbejdet sig ind som fast mand i vores startopstilling. Jeg har været glad for at arbejde sammen med Alexander, for han er en dygtig fodboldspiller og en god knægt, men sådan er fodboldens verden, siger han.

Salget af 22-årige Alexander Juel Andersen vil få en positiv indvirkning på det indeværende regnskabsår, meddeler AC Horsens.

Stream AGF – AC Horsens på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Morten Top

16 kommentarer

daniel987 09:09          
JA TAK!! Så sælger vi nogle georgiere, og køber en angriber som kan score mål mens Jesper Lange kan piske de andre spillere op! ;-)
StruzzieCamelli 09:24          
Godt køb for AGF. Jeg ville gerne have haft ham i FCN, men vi kan jo ikke købe alle spillere og nu skal Stryger så spille den plads.
Old123 09:32          
Rigtig stærkt indkøb. Kandiderer vel til sommerens helt store scoop - prisen taget i betragtning. Og nej min sympati ligger IKKE hos AGF.

Alexander Juel har med afstand været Horsens bedste spiller i sidste sæson, hvor han ovenikøbet også kan spille inde i midterforsvaret, dog vurderer jeg at han er bedst ude på backen, og det er da også på denne position at jeg tror AGF har tænkt sig at bruge ham, selvom Peter Sørensen tidligere har ytret ønske om at styrke midterforsvaret, men her skal man heller ikke glemme at Arthur Sorin ligeledes kan gøres gældende.

Alexander Juel ville være en forstærkning på alle hold i superligaen med undtagelse af FCK.
Yellow Blood 09:45          
Hvad helvede sker der ACH, I er i gang med at forærer hele forretningen væk, hvor er købmandskabet henne, 2 mio er småpenge i forhold til, at en oprydning misser. Han bliver meget mere værd og hvis vi rykker op igen skal der bruges spillere af hans kaliber og de koster penge. Godt køb af AGF, de har været gode til at tage røven på ACH.
guligen 10:02          
Prisen er ikke offenliggjort
Niccen 10:04          
Fremragende signing af AGF. Det kunne ikke gøres meget bedre...

Velkommen til Alexander Juel Andersen
lindballe-01 10:05          
Ja nu må det være på tide vi får en sportsdirektør med forstand på køb og salg. :@
Onsdag 24. april
Tirsdag 23. april