LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Officielt: Boysen til Viborg

| Danmark | 30 kommentarer
Officielt: Boysen til Viborg
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk
Viborg har sikret sig offensivspilleren David Boysen, der kommer på fri transfer fra Lyngby.

22-årige David Boysen havde kontraktudløb med Lyngby denne vinter og blev sat i forbindelse med et skifte til Esbjerg, men det er Viborg der er løbet med offensivspilleren.

- David Boysen er en meget dygtig spiller, med en god teknik og et godt touch på bolden. Han er farlig og udfordrende i sit spil, og han er hurtig både med og uden bold.

- Det er en rigtig dygtig spiller, vi får til Viborg, og for David selv, er det her en god mulighed for at komme til at spille fodbold og udvikle sig i Superligaen, siger Viborg-træner Ove Christensen til klubbens hjemmeside.

Boysen og Viborg har lavet en aftale, der gælder til sommeren 2016.

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

30 kommentarer

MLU88 10:06          
Vild handel af Viborg!
Håber det betyder at Lucas Jensen er på vej til Aarhus ;)
AgentSmith 10:09          
Lucas Jensen skal da til Aalborg :-)

Godt lavet af Viborg må man sige. Er slet ikke i tvivl om, at en spiller som Boysen vil fungere i deres kontrastil så hvis VFF og Boysen også er et godt match udenfor banen tror jeg dette skifte kan blive rigtigt godt for begge parter. Og som Viborg ligger til er det vel en fornuftig mulighed. Om de bliver i ligane eller ej er vel 50/50 og mon ikke Ove C den snu ræv nok skal holde dem oppe.
pedeb0bbeN 10:09          
God signing. Særligt i perspektivet af, det er gratis :)
freakysidekick 10:21          
God signing af Viborg, men man kan jo spørge sig selv om Viborg på sigt har noget Lyngby ikke kan tilbyde? Jeg tror at de ryger ud af superligaen i denne sæson, så sportsligt vil det ikke ændre noget, så Lyngby må jo nok ikke være i stand til at honorere Boysens økonomiske krav til en ny kontrakt.
AgentSmith 10:41          
@freakysidekick
Kan ikke forstå folk har så travlt med at dømme Viborg ude. Ja de har ikke den dyreste trup eller nødvendigvis så meget kvalitet, men de har det rigtige mix af spillere og de rigtige typer til at være bundhold. De har Dalgaard som laver målene, en solid defensiv og Boysen, Lucas Jensen, Nagel og Mensah på midtbanen som kan fordre Dalgaard og Stankov - i øvrigt alle spillere som er dygtige i kontraspillet. Derudover er Ove C om nogen manden som kan bygge en solid defensiv og hans koncept er så stærkt, at middelmådige forsvarsspillere typisk præsterer godt på hans hold. Selvfølgelig bliver Viborg ikke tophold eller det der ligner, men de har gode kort på hånden for at overleve og der er væsentligt mere perspektiv i dem end Lyngby, som mest af alt ligner en klub der er ved at afvikle professionel fodbold i klubben.
Pellepot 11:08          
Han får sig da et kultur chok. Død kedelig fodboldstil i viborg ude på bøhh landet hvor der efter kl 22 en lørdg aften sjældent ses en bil.

Forskellen på Viborg og Lyngby er at Viborg på nuværende tidspunkt er i superligaen. Om 5 år er det omvendt. Begge elevator hold, viborg med det bedste stadion lyngby med den bedste måde at spille fodbold på og udvikling af talenter.

Viborg en solid defensiv prøv lige hvor mange mål de har lukket ind.
freakysidekick 11:21          
@AgentSmith

Fordi der er 2 hold der skal rykke ud af superligaen, mange kan rykke ud men jeg ser Viborg som et af de svageste hold og derfor tror jeg de rykker ud Ove C eller ej.
Lørdag 23. marts
Fredag 22. marts