LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Officielt: OB lejer dansk Juventus-back

| Superligaen | 15 kommentarer
Officielt: OB lejer dansk Juventus-back
Foto: OB

Infoboks

Esbjerg fB - OB
Superligaen Mesterskabsspil (23/04)
bet365 2,75 3,50 2,40
NordicBet 2,95 3,25 2,45
Oddset 2,95 3,35 2,45

Se Tottenham - Brighton

Stream live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement
Den unge danske venstreback Jacob Barret Laursen skifter fra italienske Juventus til OB, der har lejet ham resten af sæsonen.

Den bare 18-årige venstreback Jacob Barrett Laursen skal fremover spille i OB. Klubben har lejet ham i italienske Juventus for resten af sæsonen.

- Det er klart, at han som 18-årig ikke er udset som en spiller, der skal ind og være nøgleperson for os i Superligaen. Men det er en spændende chance for os, for han har nogle åbenlyse kvaliteter, som vi skal se, om vi i fællesskab kan videreudvikle. Vi tror på, at han kan tage det næste skridt, og vi håber at det vil ske hos os, siger sportsdirektør Jesper Hansen i en meddelelse.

Jacob Barrett Laursen, der har sin fodboldopdragelse i AaB, træner allerede med OB-truppen, mens man venter på, at de sidste papirer kommer endeligt på plads.

Se Tottenham - Brighton Stream live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Morten Top

15 kommentarer

fartil3 10:44          
Vil AaB få nogle kroner i kassen ved et evt videresalg af ham?
liverpoolfan0708 10:48          
Om der er en videresalgsklausul ved jeg ikke men de vil ihvertfald få solidaritetspenge fordi han har været ungdomspiller i klubben, men det er kun 1-2-3 % af beløbet
MortenLassen 11:19          
Fedt med den købs option! - Glæder mig til at se ham i aktion !
mwape-djemba 11:53          
Han er vel primært købt som gardering for Skulason, men måske også for at kunne flytte Skulason op på midtbanen / kanten, hvis Emil Larsen bliver skadet eller solgt. Så fornuftigt nok og enig i at det er lækkert med en købsoption :)
forzaDErøde 12:15          
Er ret sikker på at AaB får nogle procenter ved evt salg, det plejer at være meget almindeligt, når vi sender unge spillere afsted, at vi sikrer os en klausul, det har vi også på Lucas Andersen :)
Emilvang 13:03          
Det var da hurtigt Juventus opgav ham. Han må ikke have haft et særlig godt år.
Tirsdag 23. april
Mandag 22. april