LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Officielt: Rønnow til Esbjerg

| Danmark | 9 kommentarer
Officielt: Rønnow til Esbjerg
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk
AC Horsens bekræfter, at Frederik Rønnow skifter til Superligaklubben Esbjerg på en etårig lejeaftale.

Frederik Rønnow skal ikke med AC Horsens i 1. division. Den unge keeper, der i sidste sæson markerede sig særdeles stærkt, bliver i Superligaen, hvor han det kommende år spiller som lejesvend i Esbjerg.

- Frederik Rønnow er en ung spiller, som har holdt et højt niveau over længere tid, og han skal matches så hårdt som muligt for at fortsætte sin udvikling. Lejeaftalen med Esbjerg betyder, at han kan fortsætte sin udvikling, og vi får en stærkere målmand tilbage, når lejeopholdet er slut, fortæller Horsens-træner Johnny Mølby i en pressemeddelelse.

- På en måde er det selvfølgelig med vemod, at vi sender et af vores største talenter til Esbjerg på en lejeaftale, men det er heldigvis på gensyn og ikke farvel, supplerer direktør Henrik Ravn.

AC Horsens har ambitioner om at vende tilbage til Superligaen næste sommer, og her indgår Rønnow i planerne.

Stream AGF – AC Horsens på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jesper Helmin

9 kommentarer

Naughtydog 10:08          
Det er fanme en lækker nyhed! Man kan håbe at der er en klausul på en købsoption, hvis ikke Horsens klarer oprykning! Det ville være guld
Østjyden 10:09          
Flot - Nu har i ingen keepere... Man kunne vel have ventet på, at man selv hentede en først.
Piratfisk 10:13          
Velkommen til Rønnow!

Hvis Winde kan lave den samme omgang magi på Rønnow, som han gjorde ved Lukas, så får Horsens landets bedste keeper tilbage. :-)
RFC-LFC 10:14          
Helt sikkert en god aftale for alle 3 parter!
Vikar 10:20          
God aftale for både Horsens og Esbjerg. Lidt underligt at Esbjerg ikke kunne bruge Heinze. Men mon ikke Esbjerg også vil få lidt ud af det hvis/når Rønnow skydes videre med salg fra Horsens. Han får trods alt et år på højere niveau, hvilket Esbjerg også bør høste på. Ud over det år som klubben tilsyneladende satser på at skyde klubbens egen målmand i stilling.
Villafan 10:21          
Super aftale.

Så har man en klasse keeper på plads, som er på niveau med Lukas.

Nu mangler man kun en midtstopper og en angriber/kant, så er truppen ved at være på plads.

I forhold til start 11´eren er Lukas erstattet med Rønnow, Smarason af Van Buren og Tottuth af enten Sebastian Andersen eller Lyng.

Ligner næsten status que i forhold til startformationen. Så mangler bredden selvfølgelig med mindre nogle af de andre talentfulde spiller fra U 19 som lige har vundet sølv kan supplerer bredden.

Mht. Henitze tror jeg at EFB var for usikker på hans skade i hoften. De skal jo spille EL i august. Er Henitze helt klar til det ?
kennethhede 10:59          
Vil KRAFTIGT sige at vi stadig mangler en venstre kant!
Torsdag 25. april