Luk

Otterup-håbet lever efter storsejr

| 2. division | 3 kommentarer

Otterup lever stadig i 2. division Vest, efter man i dag tog en 6-1-sejr ude over B 1908. Blokhus FC blev play-off-klar via 0-0 mod Brabrand.

Der var kun en ting, der ville være nok for Otterup i dag, og det var en sejr. Sidste sæsons oprykkere lå næstsidst før dagens næstsidste spillerunde og skulle have tre point for at bevare håbet om at overleve i divisionen. Kampen skulle stå ude mod B 1908.

Og det startede godt for gæsterne. Efter 35 minutter bragte Anis Gengic Otterup foran, og to minutter senere blev B 1908’s Martin Lisborg præsenteret for et direkte rødt kort. Lige inden pausen øgede Kasper Johansen til 2-0, og så så den sejr ud til at være sikret.

Men fire minutter efter pausen reducerede hjemmeholdet på en scoring af Jesper Christiansen. Det hjalp dog ikke noget, for Otterup kunne drage vestover med en 6-1-sejr i bagagen. Gengic og Johansen scorede hver en gang mere, inden Klaus Larsen og Laust Obling satte punktum.

Den store sejr holder liv i Otterups håb om at klare skærene. Trods det voldsomme nederlag kan B 1908 glæde sig over, at de med en enkelt spillerunde tilbage ikke kan rykke ned.

Holstebro og Middelfart er begge fangede i bundkampen, da de i dag spillede 2-2. Lindholm tog en flot skalp, da de hjemme slog Aarhus Fremad 2-1. Thomas Quornung Poulsen scorede begge hjemmeholdets mål.

Varde og nedrykkede Tjørring spillede 0-0, mens Næsby og Rishøj delte 2-2. Skovbakken slog FC Svendborg 3-0. FC Djursland lå til at slå Thisted, men på to mål af Peter Bechmann til allersidst fik nordjyderne 3-3.

De resultater betyder, at Middelfart, Otterup og Holstebro er under stregen inden sidste spillerunde.

Sidst men absolut ikke mindst spillede Blokhus FC 0-0 ude mod Brabrand, og det ene point var nok til at endegyldigt at sikre, at nordjyderne er klar til play-off om oprykning til 1. division. Her venter to opgør mod Nordvest FC.


Af Kristian Anker-Møller
Tirsdag 30. november
Mandag 29. november