Luk

Pakistan udtager fire danskere

| Venskabskampe | 12 kommentarer

Infoboks

Fire spillere, som til dagligt spiller i Danmark, er udtaget til det pakistanske landshold. Hassan Bashir, Mohammed Ali, Yaqoob Butt og Yousuf Butt skal alle til Pakistan i næste uge.

Det pakistanske landshold skal i de kommende uger spille tre træningskampe som opvarmning til kvalifikationskampe til Asian Cup i marts. Til disse kampe, som skal spilles mod Nepal og Maldiverne, er der udtaget fire mand, som har sin daglige gang på de danske græsbaner.

Hassan Bashir, som netop er skiftet til Nordvest FC, Mohammad Ali fra Avarta, Yaqoob Butt fra Skovshoved og hans bror, BGA-målmanden Yousuf Butt, er således alle blevet udtaget af den pakistanske landstræner Zavisa Milosavljevic.

Hassan Bashir og Mohammad Ali har tidligere fået debut for det pakistanske landshold, mens Yaqoob Butt stadig har sin første kamp til gode. Yousuf Butt er i landsholdssammenhæng den mest rutinerede af de fire spillere med syv A-landskampe på cv’et. AC Horsens-forsvarerer Nabil Aslam var også udtaget til landsholdstruppen, men måtte melde fra grundet en skade.

Pakistan skal første spille to kampe mod Nepal i Pakistan, hvorefter truppen rejser til Maldiverne, hvor endnu en testkamp vil finde sted.

bold@bold.dk


Af Mikkel Nøhr
Lørdag 16. oktober
Fredag 15. oktober