Luk

Peguero lejes ud til San Jose

| Superligaen | 11 kommentarer
Peguero lejes ud til San Jose
Foto: Hans Storm / bold.dk

Peguero Jean-Philippe forlader Brøndby for en periode og skifter på en lejekontrakt til San José Earthquakes. Haitianeren regner dog med at vende tilbage.

Det er snart to år siden, at Brøndbys Peguero Jean-Philippe blev skadet i forbindelse med en scoring mod Viborg. Siden har haitianeren været igennem en lang genoptræningsperiode og har efterhånden fået spillet nogle kampe på Brøndbys 2. divisionshold, men på førsteholdet har han ikke fået comeback, så nu har klubben valgt at leje Peguero ud til San José Earthquakes.

- Ja, det er rigtigt, at jeg skal lejes ud til San Jose, siger Peguero til bold.dk.

- Brøndby er stadig mit hold, og jeg føler det ikke som, at jeg forlader klubben. Jeg er ikke væk længe, men kommer tilbage til sæsonstart i juli, hvor jeg er klar til førsteholdet, siger Peguero.

Peguero har tidligere spillet for Colorado Rapids og New York Red Bulls i USA, og nu gælder det altså en anden MLS-klub.

- Det er ikke som at vende hjem. Jeg skal spille nogle kampe, og det er godt for holdet og godt for alle. Jeg skal tilbage i god form og spille på et højere niveau. Vi er i slutningen af sæsonen, så jeg når ikke at spille på førsteholdet her, siger Peguero, der mest af alt glæder sig til at komme i form.

- Jeg er ikke 100 procent fit, og det er derfor, jeg behøver at spille, for jeg skal have min selvtillid tilbage, og jeg er glad for, at klubben hjælper mig med det. Det er godt for min karriere, siger Peguero.

Peguero har spillet fire kampe for Brøndby og scoret to mål siden sin ankomst i 2006. Derefter har den alvorlige knæskade ødelagt karrieren i Brøndby. 

morten@bold.dk

Stream Randers FC – Brøndby IF på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Morten Espersen

11 kommentarer

Makne6 08:58          
Tja, synes han virker sympatisk og tror også han har talent, men når alle angribere er klar kæmper han med Katongo, Duncan, Super-Dave, Magic og de unge talenter Fætter Agger osv.

Fornuftigt at leje ham ud. Håber han vender stærkt tilbage til sommer, så vi kan få lidt konkurrence i angrebet.
Kaptajnen7 09:02          
Makne6

Jeg vil give dig ret i at, han pt. nok er lidt bagefter i angriber heirakiet, så synes også det lyder fornuftigt, at leje ham ud så han kan få lidt 1.holds fodbold igen. glæder mig til han kommer tilbage.
Tror han kunne danne en super duo, med en lille hurtig angriber som, David williams, eller katongo
jsSchmidt 09:29          
Det er fornuftigt at leje ham ud, til en liga han kender. Så bliver han jo også klar til sæsonstart. Kredit til BIF..
JytteRolf 09:30          
Forstår egentlig ikke hvorfor han ikke er på. Han scorer mål og arbejder for holdet. Han er måske for blød og maser ikke nok på for at komme ind. Men omvendt er han heller ikke Køhlerts opfindelse og han er mest til de unge spillere som der er fremtid i.
Synes det er lidt spild at sende ham væk - men BIF´s beslutning.
Kaptajnen7 09:35          
JytteRolf

Han er jo først lige kommet tilbage fra en skade, og er ikke oppe i topgear, kombinere dette med at brøndby har mange angriber, (erikson, katongo, mortensen, Madsen, duncan, david) hvor nogle af dem dog stadig er skadet.
Marv 09:37          
Hahahahahahahahaha Magic, der er ikke meget magi over Peter Madsen, jo han kan stadig lave et forsvindnings nummer, nogle gange er han bare helt væk i kampen :)
Número #20 10:21          
San Jose Earthquarkes?. Det hold blev da lukket for nogle år siden, hvilket gjorde at Landon Donovan tog til LA Galaxy. Men er holdet da blevet åbnet igen?
Tirsdag 16. juli
Mandag 15. juli