Luk

Pegueros skadeshelvede fortsætter

| International | 8 kommentarer
Pegueros skadeshelvede fortsætter
Foto: Hans Storm / bold.dk

Infoboks

Lechia Gdansk - Brøndby IF
Europa League Kvalifikation (25/07)
Oddset 2,45 3,20 2,85
Stream Brøndby IF – AC Horsens på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement

Peguero Jean Phillipe har fortsat knæproblemer, og det er usikkert om angriberen kommer mere i aktion for San Jose Earthquakes, inden lejeaftalen udløber. 

Det er snart to år siden, at den haitianske angriber Peguero Jean Phillipe blev alvorligt knæskadet i en kamp for Brøndby mod Viborg i SAS Ligaen. Siden har han kæmpet hårdt for at vende tilbage til grønsværen og noget tydede på, at han var stærkt på vej til fordums styrke, da han underskrev en lejeaftale med San Jose Earthquakes fra den amerikanske Major League Soccer. 

Således startede det fint for Peguero, der fik spilletid i kampene New York, Dallas og Columbus. Men nu volder det højre knæ igen problemer, og det er usikkert om det bliver til flere optrædener i USA, inden lejekontrakten udløber den 31.juli. 

- Det kan jeg ikke sige noget om endnu. Jeg skal undersøges i næste uge, og så må vi se, hvad lægerne siger, fortæller Peguero til bold.dk.

De lange ufrivillige pauser har ikke været sjove for Peguero, men han har ikke opgivet drømmen om at komme tilbage i topform. 

- Det er hårdt, men sådanne ting sker. Jeg må bare håbe og vente på min chance, siger angriberen. 

Peguero nåede at spille 4 kampe og score 2 mål for Brøndbys bedste hold, før han blev skadet tilbage i august 2006.

houlind@bold.dk

Stream Brøndby IF – AC Horsens på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Søren Houlind
Mandag 22. juli
Søndag 21. juli