LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Peter Rask bedst i Vest

| 2. Division | 7 kommentarer
Peter Rask bedst i Vest
Foto: Benjamin Lybecker / bold.dk
Kollegerne i 2. division Vest har kåret Aarhus Fremads målfarlige kantspiller Peter Rask Jensen som Årets Profil.

År 2010 har været fantastisk for Aarhus Fremad. Da man gik ind til foråret var man langt nede i 2. division, men et imponerende forår, hvor man ikke tabte en eneste kamp, bragte holdet op på tredjepladsen.

Den gode stime er fortsat i efteråret, og man overvintrer på en flot andenplads. En stor del af æren herfor skal kantspilleren Peter Rask Jensen have, og det har kollegerne i 2. division Vest bemærket. De har derfor kåret den målfarlige spiller til Årets Profil i rækken.

- Det betyder meget at få anerkendelse for det man laver, og det er fedt at det er modstanderne som har været med til at kåre mig, siger Rask Jensen til bold.dk.

- Jeg må sige at 2010 har været et godt år for mig, men jeg havde slet ikke regnet med denne kåring. Aarhus Fremad har haft et imponerende 2010, og jeg synes der er mange af mine holdkammerater, som kunne have snuppet denne kåring.

- Eksempelvis Nicholas Gottfredsen, der har styret vores midterforsvar, eller Lennart Kruse, som er vores topscorer. Det er nærmest de to mest oplagte, men det jeg er da stolt over, at modstanderne vægter mig over dem, griner Rask Jensen.

Peter Rask Jensen har dog ikke gjort sit til at hædre holdkammeraterne, han har således slet ikke fået stemt i Spillerforeningens afstemning.

- For at være helt ærlig, har jeg ikke fået stemt. Jeg havde ikke skænket kåringen en tanke, så jeg var pænt overrasket, da jeg fik at vide at jeg havde vundet, siger Rask Jensen til bold.dk.

22-årige Peter Rask Jensen har i denne sæson nettet ni gange.

jesper@bold.dk

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Jesper Helmin
Lørdag 16. februar
Fredag 15. februar