LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Peter S: Osama har vist uengageret adfærd

| Superligaen | 35 kommentarer
Peter S: Osama har vist uengageret adfærd
Foto: Jesper Zacho / agffanclubfoto
Osama Akharraz er ikke en del af AGF’s trup til kampen mod FC København. Han har vist en uengageret adfærd, der er uforenelig med det at være en del af vores trup, fortæller træner Peter Sørensen.

I vinter hentede AGF den talentfulde offensiv-spiller Osama Akharraz i Brøndby. Flere gange har trænet Peter Sørensen rost Akharraz for sine evner på en fodboldbane, men nu er spilleren røget ud i AGF-kulden.

Akharraz er således ikke udtaget til mandagens opgør på hjemmebane mod FC København, og det er der ifølge cheftræneren en simpel forklaring på.

- Det skyldes, at han over en længere periode har vist en uengageret adfærd, der er uforenelig med det at være en del af vores trup, siger Peter Sørensen til bold.dk.

Efter 1-3-nederlaget hjemme til Sønderjysk tidligere på måneden var Akharraz aktiv på det sociale medie Twitter. Han var blandt andet særdeles negativt ladet over for den danske dommerstand, han skrev direkte, at dommerne i kartoffelligaen er for dårlige og mangler nosser.

Herudover vurderede han også, at AGF havde spillet med en norsk spillestil mod SønderjyskE, en stil som slet ikke passede ham. Peter Sørensen fortæller, at udbruddene på Twitter er en del af årsagen til, at Akharraz har fået en tænkepause.

- Det er en helhedsvurdering, hvor det selvfølgelig også indgår. Der har været et uhensigtsmæssigt fokus.

- Osama spiller fodbold på et meget højt niveau, og det er derfor, vi hentede ham i Brøndby. Men han er nødt til at finde ud af, hvilken adfærd han skal demonstrere, hvis han skal være hos os. Nu har han fået sig en tænkepause, og så må han finde ud af, hvad han vil, forklarer Peter Sørensen.

Peter Sørensen skal i næste uge have en alvorssnak med Osama Akharraz

- Han er ikke en del af truppen i morgen, og jeg tager en samtale med ham på tirsdag. Han skal demonstrere, at han er interesseret i at være hos os. Jeg vil have spillere, der er lidenskabelige og engageret i AGF.

- Spillerne skal levere en adfærd, der demonstrerer, at de glæder sig over, at de har mulighed for at lave det, som så mange drømmer om at have muligheden for, slutter cheftræneren.

bold.dk har været i kontakt med den unge kantspiller, mens Akharraz har ikke ønsket at udtale sig på nuværende tidspunkt.

21-årige Akharraz skrev i vinter en treårig kontrakt med AGF.

houlind@bold.dk

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Søren Houlind
Tirsdag 19. marts