Luk

Polen bryder ind i verdens top 40

| Landshold | 5 kommentarer

Infoboks

Danmark - Færøerne
VM Kvalifikation UEFA Gruppe F (12/11)
Oddset 1,05 12,00 35,00

Denne måneds verdensrangliste er ikke specielt ophidsende læsning. Første ændring er Polen der har kæmpet sig ind i top 40.

Siden sidste verdensrangliste fra FIFA har landsholdene rundt omkring holdt ferie, og det kan ses på denne måneds udgave af den, mener nogle, ganske ubrugelige liste. Der er ikke en eneste ændring at finde blandt de 39 første hold, hvilket betyder at Danmark stadig er nummer 29.

Første gang man løfter på øjenbrynet er på plads nummer 40, hvor Polen har formået at distancere Costa Rica, så de nu er blandt verdens 40 bedste nationer. Lidt længere nede har Norge vundet kampen med Sydkorea om 45.-pladsen.

Det virker en anelse absurd at snakke højdespringere på maj måneds liste, men ikke desto mindre skal en sådan findes. Man må dog kigge helt ned til 98.-pladsen, hvor Sierra Leone på smukkeste vis er avanceret hele 12 pladser.

Titlen som månedens højdespringer må de dog dele med kinesisk Taipei, der 8. april gennemtævede Brunei med hele 5-0, og dermed sprang helt på på en ærefuld 168.-plads.

Næste gang vi får lejlighed til at underholde os med en verdensrangliste er 3. juni, altså lige før holdene igen skal i kampe.


Af Jesper Helmin

5 kommentarer

jonesn 13:14          
Jeg havde også regnet med at Polen lå meget højere. De har jo - såvidt jeg da erindrer - deltaget i en del slutrunder på det seneste.
Der Grüne 17:16          
Typisk Polen at bryde ind.
Kirch 18:11          
Taipei er i top 10, før vi får set os om :oD
Kirch 18:12          
Taipei er i top 10, før vi får set os om :oD
Torsdag 21. oktober