Luk

Portugal lægger pres på Danmark

| EM U19 | 15 kommentarer

Infoboks

Tjekkiet U19 - Portugal U19 1-4
EM U19 Kvalifikation Elitegruppe 3

Portugal formåede med en scoring til 4-1 i de døende minutter at vinde så stort over Tjekkiet, at Danmarks U19 hold dumper tilbage på andenpladsen inden søndagens kamp mod Portugal.

Efter Danmarks U19 landsholds nye 5-0 sejr tidligere på aftenen over Bulgarien, var Portugals ditto tvunget til at vinde stort over Tjekkiet, hvis portugiserne skulle bevare førstepladsen inden den indbyrdes kamp mod Danmark i Elite Group.

Det startede dog ikke så lovende for Portugal, som måtte gå til pause ved stillingen 1-1 efter mål af Portugals Bruma og Tjekkiets Lukas Julis. Efter pausen var Portugal straks mere effektive, og da Bruma fuldbyrdede sit hattrick med sin straffesparks-scoring i de døende minutter, vandt de 4-1.

Det resultat betyder, at Portugal igen fører gruppen foran Danmark, da de har en bedre målforskel med 11-1 mod Danmarks 10-0. Det betyder, at Thomas Franks talenter er tvunget til at besejre portugiserne, når de søndag aften klokken 19.00 spiller gruppefinale.


Af Mikkel Nøhr

15 kommentarer

Emilvang 21:07          
Satans. Trist at Tjekkiet skulle kollapse sån i anden halvleg.
daniel987 21:08          
Lad os lige låne Fischer i sidste kamp ;) ! Det var dog godt træls de lige skulle det...
AFC 125 21:12          
Er det kun førstepladsen der går videre?
AskeHald 21:14          
Hvorfor er 11-1 bedre end 10-0? Nånå, sådan er det vel.

Ja, det er kun nummer 1, der går videre, da U/19-EM kun består af to grupper med fire lande i hver.
SedenUnited 21:16          
Flest scoret mål tæller derefter, desværre.
Niller95 21:20          
Det er dog dybt useriøst at Portuagl spiller efter Danmark begge gange! Så kan de jo spille på resultatet. F.eks. i dag der vidste de jo at de skulle op og vinde 4-1 da den stod 1-1.

Det er noget af en fordel at have!
forzaDErøde 21:26          
Den køber jeg ikke niller.. Er ret overbevist om, at sådan nogle unge knægte her, vil score så mange må l så mulig hver gang, og er lidt mindre fokuseret på om de lige skal vinde 4-1 istedet for 3-1.. Synes dog det er synd at portugal har hjemmebane i så vigtig en kamp, men det har man jo altid været bekendt med så det skal ikke være nogen undskyldning hvis det glipper.. men jeg tror på drengene, de gør det sku super! Btw vil 10-0 ALTID være bedre end 11-1 i min verden, at holde nullet ser bare så godt ud :)
Lørdag 16. januar