LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Proffodbold i Aarhus Fremad

| NordicBet Liga | kommentarer
Proffodbold i Aarhus Fremad

Infoboks

Aarhus Fremad - Kjellerup
2. Division Gruppe 1 (23/03)
bet365 1,25 5,00 9,50
NordicBet 1,26 5,25 9,50
Oddset 1,22 5,70 11,00

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
Fodboldklubben Aarhus Fremad indfører igen professionel fodbold i klubben. Det oplyser klubbens direktør Niels Brøchner.

Aarhus Fremad befinder sig inden forårssæsonen går i gang under nedrykningsstregen, men vil nu genindføre professionelle forhold i klubben. Det er lykkedes at skaffe nogle private investorer og virksomheder, der vil bakke op om initiativet. Det vækker glæde hos klubbens direktør Niels Brøchner.

- Jeg er som Direktør for FC Aarhus Invest A/S meget glad for at det efter lang tids arbejde er lykkedes at samle nogle private personer og nogle virksomheder der vil være med til at belønne Aarhus Fremad på både leder- og spiller-plan, ved at give dem en håndsrækning til igen at indføre professionel fodbold, også selvom det ikke her i starten er flere millioner vi kan støtte med, siger Brøchner således.

Den første spiller er allerede ankommet til Aarhus Fremad, der senest var at finde i den bedste danske række i 1998. Forsvarsspilleren Mads Agesen har underskrevet en toårig kontrakt med klubben. Spilleren håber, at han kan hjælp klubben med at redde eksistensen i første division.

- Der skal dog ingen tvivl være om, at mit primære fokus her i foråret er rettet ind mod at sikre Fremad de point der skal til for at sikre overlevelse i 1.division, siger Agesen.

Århus Fremad åbner forårssæsonen hjemme mod Næstved den 31.marts.

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Søren Houlind
Lørdag 23. marts
Fredag 22. marts