LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Randers FC forlænger med Jonas Borring

| Superligaen | 10 kommentarer
Randers FC forlænger med Jonas Borring
Foto: randersfc.dk

Infoboks

Vendsyssel - Randers FC
Superligaen Pulje 2 (26/04)
bet365 4,00 2,40 2,50
NordicBet 3,45 2,55 2,70
Oddset 3,30 2,40 2,85

Se Tottenham - Brighton

Stream live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement
Jonas Borring har lagt to år til sin Randers FC-kontrakt. Kronjyderne har nu papir på den hurtige kantspiller frem til sommeren 2016.

I den sidste tid i FC Midtjylland hang Jonas Borring med klarinetten, men i Randers FC har den hurtige kantspiller fået gang i karrieren igen. Parterne er så glade for hinanden, at spilleren nu har forlænget sin kontrakt med to år. Den nye aftale løber til sommeren 2016.

- For to år siden kæmpede jeg for at genoptage min karriere, og i det forløb troede Randers FC på mig. Det er jeg taknemmelig for, og den tillid vil jeg gerne betale tilbage ved at forlænge med klubben. Jeg føler også, at jeg nu er tilbage på det niveau, jeg gerne vil være på. Vi har en sindssyg stærk trup, som jeg gerne vil lave nogle gode resultater med, siger 29-årige Borring til Randers FC's hjemmeside.

- Det er en rigtigt god nyhed for alle, der holder med Randers FC, at Jonas Borring i dag har forlænget sin aftale med yderligere to sæsoner. Jonas passer rigtigt godt ind  i vores spillestil, og han har disse vigtige og meget efterspurgte match-vinder kompetencer, som alle søger - ikke mindst et utroligt stærkt hovedspil. Han er derudover en yderst vellidt person i klubben og i omklædningsrummet, og en spiller som de unge spillere kan se op til og spejle sig i, udtaler sportschef Peter Christiansen til hjemmesiden.

Jonas Borring har spillet 46 kampe for Randers FC med otte mål til følge.

Se Tottenham - Brighton Stream live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Søren Houlind
Tirsdag 23. april
Mandag 22. april