Luk

Randers avancerer efter remis

| International | 61 kommentarer
Randers avancerer efter remis
Foto: Scanpix / Annelene Petersen

Mikkel Cramer var igen på pletten for Randers, da han bragte kronjyderne foran 1-0 i aftenens Europa League-kvalifikationskamp mod Gorica, som endte 1-1. Randers er videre med samlet 4-1.

Da Randers i sidste uge slog slovenske ND Gorica med 3-0, tegnede unge Mikkel Cramer sig for to af kronjydernes scoringer. Og i aftenens returopgør på Essex Park kom det 18-årige talent igen på måltavlen, da han bragte Randers på 1-0 i kampen, som endte 1-1.

Mikkel Cramers scoring faldt kort før pausefløjtet. Her dukkede Cramer, der netop er blevet indkaldt til U/19-landsholdets træningssamling, op efter en situation ved et indkast og bragte hjemmeholdet foran med 1-0.

Det var også stillingen ved pausen, og Gorica kunne se tilbage på en halvleg, hvor de ikke havde formået at komme frem til mange chancer og altså stadig var langt fra at hente samlede 4-0-føring, som Randers efter resultatet i første kamp nu var oppe på.

Et lille kvarter inde i anden halvleg blev en Gorica-spiller nedlagt i feltet, men dommerens fløjte forblev tavs, og kort efter sværmede de om målet igen. Men Randers fik styr på gemytterne og i minutter efter igen kontrol over kampen.

Men med 11 minutter igen fik Gorica dog udlignet. Det skete, da Randers-forsvaret svigtede totalt, og det udnyttede Dejan Zigon til at udligne til 1-1.

Det gav en dramatisk afslutning på kampen, hvor Gorica pressede på og Randers-keeper David Ousted måtte agere redningsmand på stregen. Kort før tid opstod klammeri, som kostede en advarsel til hvert hold, og kort før tid blev Goricas Miha Mevlja udvist efter at have modtaget sit andet gule kort.

Der faldt imidlertid ikke flere scoringer, og med 1-1-resultatet er Randers, der i aften virkede noget tilbageholdne i den ikke alt for sindsoprivende kamp, videre med 4-1 samlet.


Af Mikkel Rydzy
Onsdag 23. oktober