Luk

Randers op mod FCK's overmænd

| International | 22 kommentarer
Randers op mod FCK's overmænd
Foto: Ercan Balak / bold.dk

Infoboks

Brøndby IF - Randers FC
Superligaen Grundspil (27/10)
bet365 1,70 4,20 4,20
NordicBet 1,74 4,15 4,15
Oddset 1,75 3,95 4,40

Brøndby skal op i mod FC Vaduz i anden runde af kvalifikations-turneringen til Europa League. Randers FC møder slovenske Gorica, hvis de kommer forbi Dudelange i første runde.

Brøndby og Randers FC var begge i bowlen, da UEFA for få øjeblikke siden trak lod til Europa Leagues anden kvalifikationsrunde.

Randers FC skal godt nok lige forbi Dudelange fra Luxembourg i første kval-runde, men lykkes det som forventet, er modstanderen i næste runde slovenske Gorica, som i 2004 chokerede ved at sende FC København ud af Champions League-kvalifikationen efter en 5-0 sejr i Parken

Brøndby trak FC Vaduz fra Liechtenstein, der til dagligt spiller i schweizisk fodbold, hvor de i denne sæson endte som otter i den næstbedste række. Pladsen i europæisk fodbold er imidlertid tjent ind via pokalturneringen i Liechtenstein.

Brøndby starter hjemme, mens Randers FC starter i Gorica. Kampene spilles 15. og 22. juli.


Af Mikael Blond

22 kommentarer

OLFI-_- 14:44          
6 sejre ? det burde være overkommeligt.
zuma2006 14:45          
Er der nogen der kan forklare mig hvad det er for noget med leichenstein og schweiz? forstår det ikke helt.
Hvordan kan det være muligt?
Young Gunz 14:47          
Zuma, som jeg forstår det, så er det et lichtensteinsk hold som spiller i Schweiz, men har samtidig fået lov til at deltage i den lichtensteinske pokalturnering hehe :P
nicq 14:48          
leichenstein er sådan et lille land de ikke har nok hold til at lave deres egen liga, derfor har de kun en pokal turnering.
quaz 14:48          
Er der nogen der kan forklare mig hvad det er for noget med leichenstein og schweiz? forstår det ikke helt.
Efter mange år med total dominans i Lichenstein ansøgte de om at spille i den Schweziske liga, hvilket de fik lov til, men de deltager stadig i pokaltuneringen i Lichenstein, hvorfor? Aner det ikke, men de vil vel beholde deres ´sikre´ plads i Europa.

Det minder lidt om snakken hvor Celtic og Rangers skulle deltage i den engelske PL, hvilket de ikke fik lov til. Det er dog set at der er en række walisiske klubber, blandt andet Cardiff som til daglig spiller i engelsk fodbold.
irtysh 14:49          
Føj for sqda. Det løber koldt nedad min rygståpels: G O R I C A. De kan altså noget, de balkan boldspillere, basta, Asta. Alle mand af huse og hjem fra ferie! Der kræves fuld opbakning.
AaB_Eagle 14:49          
Young Gunz har fuldstændig ret. Der sker nemlig det at Lichtenstein ikke har særlig mange fodboldhold, og ikke særlig mange der er gode. *host* et ;)

Så i stedet for at det skal tøffe rundt alene i hele verden, så indgår det i Schweizisk fodbold, fordi det er godt nok til at være med der, over så mange andre schweiziske klubber.
Tirsdag 22. oktober