LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Randers skriver med 16-årig kant

| Superligaen | 13 kommentarer
Randers skriver med 16-årig kant
Foto: DK Sportsfoto

Infoboks

AaB - Randers FC
Superligaen Grundspil (10/02)
bet365 2,20 3,20 3,40
NordicBet 2,11 3,35 3,70
YouBet 2,15 3,25 3,45

Se Premier League og meget mere fodbold

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Randers har skrevet en tre-årig kontrakt med blot 16-årige Mikkel Kallesøe, der til daglig spiller i Randers Freja, gældende fra sommer 2014.

Den blot 16-årige kantspiller Mikkel Kallesøe bliver fra sommeren 2014 og tre år frem en del af Randers' Superligatrup. Kallesøe spiller til daglig på Randers Frejas hold i U17 Ligaen og belønnes således med en fuldtidskontrakt fra sommeren af.

Randers-træner Colin Todd ser et stort lys i 16-årige Kallesøe og regner med, at træning med førsteholdet i foråret kan udvikle ham yderligere.

- Allerførst skal der lyde et tillykke til Mikkel, det må være nogle spændende dage for ham i øjeblikket. Han er et stort talent med fysisk styrke, hurtighed og evne til at sætte sine modstandere en-mod-en. Han skal træne med os her i foråret i det omfang, det kan lade sig gøre, og det vil være med til at udvikle ham yderligere, inden han skal indgå fuldt og helt i A-truppen til sommer, siger Colin Todd i en pressemeddelelse.

Også Randers' sportschef Peter Christiansen er tilfreds med at få kontrakt på talentfulde Kallesøe og roser talentafdelingen for at have scoutet ham i sin tid.

- Mikkel har hyppigt været involveret i Superligaholdets træning og desuden været meget i ilden på reserveholdet, så efter god og grundig dialog med Mikkel og hans forældre var beslutningen om at tilbyde Mikkel en aftale, der gør ham til fuldtidsspiller til sommer, egentlig meget naturlig. Et stort cadeau til vores talentafdelingen for i sin tid at have spottet Mikkel i Holstebro, og for at have udviklet videre på ham, så han i dag fremstår som en spiller med et stort fremtidigt potentiale, siger Christiansen videre i pressemeddelelsen.

Mikkel Kallesøe begyndte allerede at spille fodbold som fem-årig i Lemvig GF.

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Sara Margren

13 kommentarer

Hr. Peter 22:55          
Spændende. Nogen der kender noget til ham?
Koffer 23:14          
Giftigt. Det er et kæmpe problem, at unge spillere vælger fodbold over uddannelse (Brian Nielsen og David Boysen blandt andre), og jeg forstår hverken Kallesøe, Randers eller forældrene i denne her sag. Han har vel lige færdiggjort 9. klasse til sommer, når han tiltræder på fuld tid, og heller ikke til den tid er han mentalt klar til at leve af sin hobby.
thbaan 23:30          
Rolig nu. Manden er 16 år. Skulle det mislykkes at blive en del af start-11 eller bare i nærheden af inden for de tre år, er det da på ingen måde umuligt at tage en uddannelse derefter. Desuden skal du vel ikke gøre dig til herre over hvad der er rigtigt eller forkert, for en person du ikke kender. Og jeg tvivler på, at klubben har tvunget ham og sine forældre til at skrive under på kontrakten.
KBHoeSir 23:34          
Giftigt. Det er et kæmpe problem, at unge spillere vælger fodbold over uddannelse (Brian Nielsen og David Boysen blandt andre), og jeg forstår hverken Kallesøe, Randers eller forældrene i denne her sag. Han har vel lige færdiggjort 9. klasse til sommer, når han tiltræder på fuld tid, og heller ikke til den tid er han mentalt klar til at leve af sin hobby.
Hvis han går ud af 9. klasse til sommer, så har han gået et par klassetrin om tror jeg, han må som minimum være i 10. klasse/gymnasiet.

Og du får det til at lyde som om han dropper uddannelsen, ikke at det ikke er det der sker, jeg kan bare ikke læse det ud fra artiklen? Jeg tror og håber på at han er en fornuftig ung dreng der læser ved siden af.
Onkel Riffel 23:38          
Der er masser af unge spillere, der kombinerer uddannelse og det at være på kontrakt. Det ville undre mig meget, hvis han ikke fik en gymnasial eller handelsskoleuddannelse ved siden af fodbolden.

Mange uddannelsessteder, gymnasier, og sågar universiteter har programmer, der gør det muligt for elitesportsfolk at tage uddannelse ved siden af karrieren.
Mr123 23:39          
En masse gymnasier tilbyder pakker til unge folk der dyrker idræt på højeste plan, og stadig gerne vil have en gymnasiel uddannelse. I Aalborg har vi feks en college klasse på Aalborghus gymnasium hvor timerne ligger efter hvornår AaB superliga hold træner.

Der går sikkert også folk fra andre sportsgrene i de klasser, men det er lige det jeg kender til.
Tubbe2905 23:53          
I Randers har vi under Tradium Handelsgymnasiet en klasse der muliggøre dette med at dyrke eliteidræt samtidig med en gymnasial uddannelse. Jeg ved ikke om dette bliver tilfældet med Mikkel Kallesøe, men jeg er da tit stødt ind i Edgar, Göchan og Jeppe Mogensen oppe på skolen, der alle tre er inde omkring 1.holdet i mere eller mindre grad.
Onsdag 16. januar
Tirsdag 15. januar