LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Randers snupper Jonas Borring

| Superligaen | 23 kommentarer
Randers snupper Jonas Borring
Foto: randersfc.dk
Randers har her til eftermiddag offentliggjort at man har hentet den tidligere OB- og FC Midtjylland-spiller, Jonas Borring. Borring har fået en toårig kontrakt med randrusianerne.

Kantspilleren Jonas Borring har været uden kontrakt siden hans aftale med FC Midtjylland løb ud med udgangen af juni, men nu har den venstrebenede hurtigløber fundet sig en ny klub. Valget er faldet på Superliga-oprykkerne fra Randers, og her satser Borring på at få genstartet karrieren.

- Jeg er glad for, at aftalen er faldet på plads og jeg glæder mig til at få noget spilletid. Randers FC har vist interesse for mig i længere tid, og det har da også givet mig lyst til at komme til klubben. Jeg kan godt lide måden, som Randers FC spiller fodbold på, den passer godt ind i min egen spillestil. Og så er holdet jo kommet godt fra start i Superligaen og jeg glæder mig til at blive en del af det, udtaler Jonas Borring om skiftet til Randers FC på klubbens hjemmeside.

Jonas Borring skiftede fra OB til FC Midtjylland for omkring 20 millioner kroner i 2008, mens han i denne omgang er røget til Randers transferfrit.

Se Tottenham - Brighton Stream live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Michael Kellberg
Tirsdag 23. april
Mandag 22. april