Luk

Randers uden Movsisyan mod Gorica

| International | 6 kommentarer
Randers uden Movsisyan mod Gorica
Foto: Real Salt Lake

Infoboks

FC Midtjylland - Randers FC
Superligaen Grundspil (21/10)
bet365 1,50 4,00 6,00
NordicBet 1,56 4,15 5,80
Oddset 1,58 4,10 5,90

Randers FC har taget 19 spillere med til Slovenien. Angriberen Yura Movsisyan er endnu ikke helt klar og spares i Europa League-opgøret mod Gorica.

Efter samlet sejr over luxembourgske Dudelange er Randers FC nu klar til næste runde af Europa League-kvalifikationen, og i morgen aften møder kronjyderne slovenske Gorica på udebane.

Den udfordring skal dog klares uden den stærke angriber Yura Movsisyan, der udgik af sidste uges møde med Dudelange.

- Vi er rejst 19 mand afsted, og der er et par småskader i mellem. Vi har en træning dernede i morgen, hvor vi vil afgøre om, nogen skal helt spares eller måske starte på bænken på. Det eneste, som virker sikkert, er, at Yura bliver sparet, siger RFC-assistent Peter Elstrup til bold.dk.

23-årige Movsisyan har scoret ni gange i 15 kampe for Randers FC.


Af Mikael Blond

6 kommentarer

Pira 11:27          
Vil da håbe vi ryger ud i denne runde, så vi slipper for flere skader, og håber så vi aldrig mere kommer til at være med i det fair play pis.
AaB_Eagle 11:30          
Pira, det er da en fucked up holdning?

Håber da at I banker Gorica, og at i kommer hele vejen til gruppespillet, eller i hvert fald bliver slået ud af en mere celeb modstander. Det kunne da være nice! Og flere point til DK. Sweet lemonade.
Redondo69 11:32          
Ser sgu ikke for godt ud. Vi har vel kun Søren Berg tilbage i angrebet! Det lugter lidt af sidste sæson, hvor vi var langsomme til at finde forstærkninger til vores hold, og da sæsonen så startede og det gik op for ledelsen, at vi havde brug for forstærkninger, så endte vi med Junior og Esben Hansen.
Randersbonden 15:10          
Søren Berg fungere nu ikke som decideret angriber i Randers, så vi har rent faktisk ikke nogen :) Men dette kan jeg ikke se som et problem. Mod Dudelange på hjemmebane, scorede Yura kun 1 mål. Vi har Lorentzen, Sane, Olsen og Berg der kan score mål, så må vi vel bare sætte Nicolai Brock-Madsen op foran :)
Freja57 15:48          
Det er trods alt bedre, at Yura forhåbentlig er klar til på søndag mod BIF.
Pira 18:33          
AAB_eagle nej det er det ikke. Vi har ikke truppen til at deltage i 3 turneringer. Europa,pokalturneringen og ligaen. Nu har vi feks fået MOV skadet i returen i Luxenborg. Synes ikke det er prisen værd.

Er sgu også skræmmende man kan ligge til nedrykning, og så har spillet fair.Heller spille rimeligt end det pigefodbold, for blot at please den fucking fairplayliste.
Tirsdag 15. oktober