Luk

Randers vandt sikkert i Slovenien

| International | 45 kommentarer
Randers vandt sikkert i Slovenien
Foto: Ercan Balak / bold.dk

Randers FC vandt her til aften en komfortabel 3-0-udesejr over ND Gorica i Europa League-kvalifikationen. Unge Mikkel Cramer blev dobbelt målscorer.

ND Gorica. Det er stadig et navn, der vækker grumme minder i mange FC København-tilhængeres ører. Men det lod superligakollegerne fra Randers FC sig ikke mærke af, da de her til aften vandt en sikker 3-0-sejr på udebane over det slovenske mandskab i Europa League-kvalifikationen.

Randers havde det ellers svært i første halvdel af kampen mod ND Gorica, der sendte FC København ud af europæisk fodbold i 2004. Efter en sløv start overtog slovenerne fuldstændig kontrollen med kampen, som blev spillet i en bagende varme.

Et stolpeskud blev det blandt andet til for det slovenske hjemmehold i en første halvleg, hvor Randers slet ikke formåede at komme til nævneværdige chancer.

Men det blev langt bedre for kronjyderne efter pausen. For bare fem minutter inde i anden halvleg koksede det fuldstændig i Goricas forsvar, så Kasper Lorentzen let kunne omsætte en stor chance ved at gøre det til 1-0.

Det fik skudt Randers i gang, ti minutter senere stod der 2-0 til de jyske gæster på måltavlen. Søren Berg var kreatør bag et flot Randers-angreb, som endte med, at bolden havnede hos unge Mikkel Cramer, der fra en position i venstre side af straffesparksfeltet hamrede den ind ved fjerneste stolpe.

Bare tre minutter senere var Gorica tæt på reducering, da David Ousted gik forkert af et hjørnespark. Med Søren Pedersen fik afværget på stregen. Og i stedet for blev det så 3-0, da Mikkel Cramer igen var på pletten, og med et mål lig det første, han havde scoret, igen fik bolden i nettet.

Herefter faldt tempoet betragteligt i kampen, som i begge halvleg blev stoppet i få minutter for, at spillere og dommere kunne få fyldt væskedepoterne. Og Randers fik hermed kørt 3-0-sejren, der sikrer dem gode muligheder for avancement, hjem.


Af Mikkel Rydzy
Lørdag 19. oktober