LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Rasmus Hansen drager til Island

| International | 0 kommentarer
Rasmus Hansen drager til Island
Randers FC har valgt at ophæve Rasmus Hansens kontrakt, så han kan tiltræde en kontrakt hos den islandske mesterklub Valur.

Flere spillere er de seneste dage taget fra Danmark til Island. Nu følger så endnu en, Randers FCs midtbanespiller Rasmus Hansen tager således turen til den islandske mesterklub Valur. Kronjyderne har valgt at ophæve Hansens kontrakt, så skiftet kan blive en realitet.

- Både Jacob Nielsen og Colin Todd har været velvillige til at imødekomme mit ønske om at blive løst fra kontrakten med Randers FC. Her vil det for det meste sikkert kun blive til Danmarksseriefodbold, i bedste fald 2. division, mens jeg i Valur blandt andet skal spille kvalifikation til Champions League, siger Hansen i en pressemeddelelse.

Hansen, der i 2003 kom til Randers fra Silkeborg, vil blive savnet i den kronjyske klub, men man ønskede ikke at stå i vejen for et sidste eventyr i karrieren.

- han fortjener at få chancen for et udlandseventyr på Island. Det er en arbejdshest uden lige, der forlader os. Det er en spiller med de rigtige dyder og de rigtige værdier for en klub som Randers FC. Vi ønsker ham mulig held og lykke i Valur, siger direktør Jacob Nielsen.

29-årige Rasmus Hansen nåede at spille 98 kampe i Randers-trøjen.

Stream SønderjyskE – Randers FC på Eurosport Player
Advertisement

Af Jesper Helmin

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Torsdag 21. februar
Onsdag 20. februar