LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Reggina interesserede i flere danskere

| Serie A | 6 kommentarer
Reggina interesserede i flere danskere

Infoboks

Reggina - Casertana
Serie C Gruppe C (20/04)
bet365 2,20 3,00 3,10
NordicBet 2,16 3,00 3,15
Oddset 2,15 3,05 3,15
Tre spillere fra AB´s ungdomsafdeling er inviteret til prøvetræning i den italienske klub Reggina. Det drejer sig om ungdomsspillerne Casper Offenberg, David Boysen og Niels Bjørkmann.

Reggina har fået smag for danske fodboldspillere. I sommer købte italienerne de to danske SAS Liga-spillere Kris Stadsgaard fra FC Nordsjælland og Mike Tullberg fra AGF, og nu kan flere danskere være på vej til den italienske klub.

AB’s tre juniorspillere Casper Offenberg, David Boysen og Niels Bjørkmann er blevet inviteret til Reggina på en uges træningsophold, hvor de får chancen for både at træne og spille kampe med Regginas bedste ungdomsspillere.

Offenberg, Boysen og Bjørkmann var alle en del af AB’s U/16 hold der blev nummer seks i DBU´s landsdækkende U/16 Drenge Liga, og både Offenberg og Boysen står noteret for kampe på DBU´s ungdomslandshold.


Af Andreas Aaquist

6 kommentarer

BillyTheKid 12:43          
Hvad skyldes denne interesse for danske spillere?
Har de scouts fra Danmark/norden eller hvordan?
majgaard 12:49          
De gør det vel for at tjene penge, de henter dem til klubben træner dem op, for derefter at sælge dem for en langt højre pris end den de gav for dem.
Panda 12:57          
De har en spejder i Danmark ja, kan ikke huske navnet, men tidligere fodboldspiller, med et par kontakter i Reggina (grunden til han fik jobbet til at starte med vist nok)
Virkede ret deltids-agtig da jeg læste om ham :S
BillyTheKid 12:58          
Hehe ja, jeg forstår godt de henter unge spillere i håb om at sælge dem videre.
Jeg undrer mig bare over de er så fokuseret på det danske marked. Reggina er blevet sat i forbindelse med en del danske spillere efterhånden.

Okay, det fik Panda opklaret. Jeg forstår bare ikke hvorfor de henter Mike Tullberg hvis de har en dansk scout? Med alt respekt, men han må altså kende det danske spillermarked lidt bedre..
Viola 4 Ever 13:29          
Deres scout i Danmark er Guiseppe Favasulli der tidligere har været træner for AB70 i 2. Div. - Hans bror er i øvrigt ansat som læge i Reggina.

David Boysen er en meget interessant spiller, målt ud fra hans spillemæssige kvaliteter. Han er en af de mest interessante spillere i sin årgang i skandinavien. Desværre er han en kæmpe primadonna med nykker meget langt ud over det sædvanlige.
Rogosjin 17:26          
Reggina gjorde allerede opmærksom på deres begejstring for danske spillere grundet deres nivau sammenholt med pris og omstillingsevne (eller tilpasningsevne hvis man vil), da de hentede spillere tidligere på året, og annoncerede dengang at der også ville komme fremtidige køb.

Det er så det som nu er sket.
Lørdag 20. april
Fredag 19. april