LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Rene Henriksen vil ikke mere

| NordicBet Liga | kommentarer
Rene Henriksen vil ikke mere

Infoboks

AB - Aarhus Fremad
2. Division Oprykningsspil (22/04)
bet365 1,85 3,40 4,00
NordicBet 1,86 3,45 4,00
Oddset 1,85 3,35 4,00
Stream Danmark – Irland på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
Den tidligere landsholdsanfører Rene Henriksen har meddelt sin klub AB, at han stopper karrieren med omgående virkning.

Den 36-årige forsvarer har i foråret udgjort en vigtig del af det mandskab, der i de sidste spillerunder sikrede AB overlevelsen i 1. division, og såvel AB som Henriksen havde givet udtryk for, at de så frem til at fortsætte samarbejdet i næste sæson.
Men efter nøje overvejelse har den elegante forsvarer besluttet, at han trækker sig tilbage fra grønsværen med det samme.

- Jeg er glad for, at det er mig selv, der har truffet valget. Jeg overvejede at stoppe, da jeg vendte hjem fra Grækenland, men jeg er glad for at have spillet endnu et år i AB. Jeg vil blot ikke ende som et ringvrag, forklarer Henriksen til TV2 Sporten.

Rene Henriksen brød i midten af 1990erne igennem i en moden alder hos AB, hvor han havde spillet i hele sin karriere. Da hans daværende træner Christian Andersen tilstrækkeligt mange gange havde understreget, at Henriksen var SAS Ligaens bedste spiller, gik det op for resten af fodboldverdenen, og det blev til udlandskarriere hos græske Panathinaikos samt 66 landskampe - 25 som anfører - og deltagelse ved både EM og VM.

Karrieren i Panathinaikos varede fra 1999 til sommeren 2005, hvor Rene Henriksen vendte hjem til Danmark og sin hjerteklub AB. Trods en alvorlig skade kort efter gensynet med akademikerne fik Rene Henriksen altså mulighed for at spille med i foråret og kunne efterlade AB i 1. division.

Til TV2 Sporten betror Rene Henrisen, at han nu tager familien med på en længere udlandsrejse. Om han skal arbejde inden for fodboldens verden, når han kommer hjem, kan han ikke sige.

Stream Danmark – Irland på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Carsten Johansen
Lørdag 20. april
Fredag 19. april