LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Ribers stopper karrieren

| Superligaen | 4 kommentarer
Ribers stopper karrieren

Infoboks

Vejle Boldklub - FC Nordsjælland
Superligaen Grundspil (23/02)
bet365 3,40 3,30 2,15
NordicBet 3,15 3,40 2,28

Se OB - Vejle & Randers - FCK

Stream live på Eurosport Player

Advertisement
FC Nordsjællands midterforsvarer, Michael Ribers, stopper karrieren som følge af de skader, der har generet ham siden sommer.

Som 18-årig blev han som et af landets største forsvarstalenter rykket op i Brøndbys førsteholdstrup, men under Åge Hareide var de blågules trup alt for stor og i 2002 blev han lejet videre til Herfølge. Herefter gik turen videre til Skjold og FC Nordsjælland, hvor han begge steder havde en vigtig rolle i forsvaret.

Nu har Michael Ribers imidlertid valgt at stoppe karrieren i en alder af blot 26 år. I sommer, da udlandsdrømmene var på sit højeste, var det lysken, der drillede, og siden har lægerne peget på hoften som det store problem, og nu har Ribers så valgt at tage konsekvensen og sige stop.

- Det er korrekt, at jeg i forbindelse før træningen mandag samlede holdkammeraterne og fortalte dem, at jeg har stoppet karrieren, fortæller den klogt spillende forsvarspiller til Ekstra Bladet. 

- Nej, jeg har spillet min sidste kamp - også som amatør. Det bliver et kæmpe tomrum for mig, og jeg mister en stor del af mit liv, men så må jeg lægge endnu flere kræfter i mit studie, siger den fysik- og matematik-studerende Ribers.

Michael Ribers nåede 49 U-landskampe og enkelt ligalandsholdskamp. FC Nordsjælland arbejder i øjeblikket på at arrangere en hyldest til Ribers i forbindelse med kampen mod Brøndby 23. marts.

Se OB - Vejle & Randers - FCK Stream live på Eurosport Player
Advertisement

Af Morten Espersen
Søndag 17. februar
Lørdag 16. februar