Luk

Riddersholm permanent løsning i FCM

| 3F Superliga | 19 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - AaB
Sydbank Pokalen (28/10)
bet365 1,57 4,20 5,50

Glen Riddersholm fortsætter som cheftræner i FC Midtjylland på en funktionærkontrakt. Vi har en forventning om, at han skal være her i mange år, lyder det fra sportschef Jens Ørgaard.

Midt i april måned valgte Allan Kuhn at stoppe som cheftræner i FC Midtjylland, hvorefter assistenten Glen Riddersholm blev forfremmet til cheftræner, i første omgang frem til sommer. Parterne er dog så glade for hinanden, at det netop er blevet offentliggjort, at Riddersholm fortsætter permanent på posten.

- Glen har om nogen været med til at udvikle og indføre den spillestil med FCM som mere boldbesiddende, som vi har lanceret i foråret. Internt er han et ikon, og han har på kort tid overbevist om, at hans ideer, metoder og måder at være førsteholdstræner på sidder lige i skabet i forhold til klubbens forventninger, siger sportsdirektør Jens Ørgaard i en pressemeddelelse.

39-årige Glen Riddersholm glæder sig over, at han kan fortsætte i jobbet.

- Jeg er stolt og beæret. Men lige nu har jeg så meget fokus på FCK, pokalfinalen og sæsonafslutningen mod FCN, at det nok først er til sommer, når jeg ligger ved poolen med en kølig øl, at det hele for alvor går op for mig, siger Riddersholm.

- Nu skal man passe på med ikke at miste fodfæstet, men jeg er ikke i tvivl om, at skulle man finde en træner, der passer til klubbens profil og sportslige set-up, var jeg et logisk valg. Jeg har erfaringen og kompetencerne. Og jeg er ikke bange for at arbejde hårdt og længe, siger Riddersholm.

Riddersholm er funktionæransat, men det er der ikke som sådan noget mystisk i.

- Den sender et signal om, at jeg har tænkt mig at være en del af FCM i mange år. Jeg er fremtidens mand som cheftræner, konstaterer Riddersholm.

Riddersholm har kvalificeret holdet til årets pokalfinale mod FC Nordsjælland, mens europæisk deltagelse lurer lige om hjørnet.


Af Søren Houlind
Torsdag 28. oktober
Onsdag 27. oktober