Luk

Ringkøbing forstærker sig på midtbanen

| 2. Division | 7 kommentarer
Ringkøbing forstærker sig på midtbanen
Foto: Ringkøbing

2. divisionsklubben Ringkøbing har sikret sig den 27-årige midtbanespiller Michael Jacobsen, der skifter fra Holstebro. Man forventer yderligere forstærkning i løbet ad ugen.

Oprykkerne i 2. divisions vest, Ringkøbing, har sikret sig en vinterforstærkning på midtbanen. Klubben har skrevet kontrakt med den 27-årige midtbanespillere Michael Jacobsen fra Holstebro.

- Vi er glade for, at Michael Jacobsen kan se sig selv i vores klub. Trænerduoen har ønsket en spiller, der kan forstærke truppen fra dag et. Og det har de fået med Michael Jacobsen, siger formand Mogens Rud Hansen i en pressemeddelelse.

- Vi leder hele tiden efter balancen mellem egen avl og spillere udefra. Der skal ikke herske tvivl om, at Ringkøbing IF - som i dag - altid vil være en klub, der prioriterer lokale spillere højt. Men vi ved også, at skal vi overleve det første år i 2. division - så har vi også brug for kompetent hjælp udefra, siger han.

Ringkøbing, der ligger 12. pladsen i 2. division vest ved vinterpausen, skriver samtidig i pressemeddelelsen, at man forventer yderligere forstærkninger i løbet ad ugen.


Af Morten Top
Tirsdag 23. juli