Luk

Ringkøbing skriver med ex-Superligaspiller

| 2. Division | 4 kommentarer
Ringkøbing skriver med ex-Superligaspiller
Foto: Benjamin Lybecker / bold.dk

2. divisionsklubben Ringkøbing IF har skrevet kontrakt med den 37-årige midtbanespiller Kim Kristensen, der tidligere har spillet over 100 Superliga-kampe.

I bestræbelserne på at redde overlevelse i 2. division vest har Ringkøbing forstærket sig med en den 37-årige midtbanespiller Kim Kristensen fra Holstebro. Han har en fortid med Superliga i både FCM, Frem, Herfølge og Vejle.

- Vi har fået en ønskespiller til truppen. Til et spændende forår, hvor vi vil blive testet i hver eneste kamp, har vi fået en bundrutineret spiller fra den øverste hylde, siger formand Mogens Rud Hansen til klubbens hjemmeside.

- Vi mener det alvorligt med 2. division. Og med Kim Kristensens tilgang får vi en spiller og styrmand på midtbanen, som de yngre på holdet kan forholde sig til, når det bliver hedt indenfor stregerne. Det får vi brug for. Og vi leder efter flere forstærkninger, siger træner Jens Nielsen.

Klubben skriver samtidig, at man ikke er uinteresserede i eventuelt at tilknytte Kim Kristensen, der har a-trænerlicens, som ny træner i klubben. Det nuværende trænerteam har kontraktudløb til nytår.


Af Morten Top
Tirsdag 23. juli