LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Risgård og Beckmann på Ligalandsholdet

| Danmark | 6 kommentarer
Risgård og Beckmann på Ligalandsholdet
Foto: Benjamin Lybecker / bold.dk

Infoboks

Se Premier League, Superliga og Europa League

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Kasper Risgård fra AaB og Lyngbys Mikkel Beckmann er efterudtaget til Ligalandsholdets træningstur i januar. De erstatter Simon Poulsen, der efter sit skifte til hollandske AZ Alkmaar ikke længere er aktuel.

Simon Poulsens rekordskifte fra FC Midtjylland til AZ Alkmaar betyder nye folk i truppen til Ligalandsholdets januartur til Mellemøsten. Landstræner Morten Olsen har i dag udtaget midtbanespillerne Kasper Risgård og Mikkel Beckmann til træningskampene mod arabiske A-landshold. Det oplyser DBU på sin hjemmeside.

Kasper Risgård har tidligere optrådt tre gange for U/20-landsholdet, mens Beckman aldrig har haft fornøjelsen af at trække den rød-hvide landsholdstrøje over hovedet.

Desuden ligger det nu fast, at holdet skal spille tre kampe på sin tur til Den Persiske Golf. Udover Oman og Qatar skal Danmark nu også op mod Bahrain på turen der varer fra d. 20. til d. 31. januar.

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Peter Larsen

6 kommentarer

Bong 12:32          
Sådan der Risgård! Godt at se ham på holdet. Virkelig en fighter af guds nåde! ;)
Bugatti1 12:38          
[Farvel]
EvenSteven 12:47          
Hvad er der blevet af Jonas Borring?!?
stein01 12:52          
Der er vel rigeligt med OB´ere på det hold i forvejen... Om end Borrings tilstedeværelse ville være betydelig mere berettiget, end især Anders Møller Christensens. Har aldrig forstået, hvorfor folk over 30, der aldrig har været noget særligt, skal udtages til ligalandsholdet. Sats dog på fremtiden.
Når det så er sagt, forstår jeg dog ikke, at 17-årige Zanka Jørgensen er udtaget. Skal man ikke have vist noget i superligaen, for at komme med? Manden har vel knap nok spillet 45 minutter dette forår. Det giver ingen mening.
Toften 13:15          
Jeg er sådan set enig med stein01. AMC er over 30 og har været solid i alle de sæsoner jeg kan huske... Men han har aldrig sådan for alvor været en profil. Derfor synes jeg mere man skulle satse på nogle af de yngre kræfter... Det kunne f.eks. være Michael jacobsen som skulle rykkes op fra u21 holdet. Magnus Troest måske? Nu har Jan Frederiksen fra Randers FC haft et formdyk sammen med resten af holdet her til slut, men ellers kunne han også være interessant at prøve af på ligalandsholdet.

Jeg synes i hvert fald at når Morten Olsen siger det er for at prøve nogle spillere af, så skal man satse i højere grad på ungdommen i stedet for spillere som:

Ander Møller Christensen
Chris Sørensen
Thomas Rasmussen
Ulrik Laursen

Jeg så hellere spillere som:

Michael Jacobsen
Magnus Troest
Jonas Damborg
Jan Frederiksen
Thomas Enevoldsen
Tobias Mikkelsen
Niklas Pedersen
Anders Randrup
Jonas Borring

Nok spiller de på u-21 landsholdet, men synes alligevel godt man kunne prøve dem af i ligalandsholdsregi!!!
Raaen 17:43          
Ja men det i åbenbart ikke fatter er at u-21 landsholdet skal afsted ca. samtidigt og de derfor ikke bliver udtaget.
Det er vel kun Borring der ikke er udtaget som er underligt, især efter Simon Poulsen blev sorteret fra.
Kan ikke se at alderen gør at de ikke kan udtages. Alle 3 OB´ere der er nævnt har 3-4 gode år tilbage og er blandt de bedste danske spillere på deres positioner så hvorfor udtage en middelmådig spiller som aldrig ville komme i betragtning.
Lørdag 16. februar
Fredag 15. februar