Luk

Ronaldinho på tavlen for Brasilien

| Landshold | 7 kommentarer

Infoboks

Brasilien varmede op til OL ved at besejre et udvalgt hold fra Singapore med 3-0 i en testkamp. Diego, Ronaldinho og Jo scorede målene.

Et af de varmeste bud på en OL-vinder i fodbold må være Brasilien, der i øjeblikket er i gang med forberedelserne til turneringen i Beijing i Kina. Det gik mandag udover et udvalgt hold fra Singapore, der tabte med klare 0-3.

Assisteret af Ronaldinho kunne Werder Bremens Diego bringe Carlos Dungas mandskab i spidsen efter 20 minutter, og den nyslåede AC Milan-spiller kunne selv øge føringen til 2-0.

Efter pausen ville Manchester City's nye brasilianer, Jo, også gøre opmærksom på sig selv og tegnede sig for opgørets sidste mål. 

Næste dyst for Brasilien inden OL er på fredag, hvor holdet spiller mod Vietnams landshold.


Af Søren Houlind

7 kommentarer

Número #20 19:35          
Assisteret af Ronaldinho kunne Werder Bremens Diego bringe Carlos Dundas mandskab i spidsen efter 20 minutter, og den nyslåede AC Milan-spiller kunne selv øge føringen til 2-0.


Hans mandskab?. Det har jeg da aldrig hørt i forbindelse med et landshold.
riodj 19:42          
Så er han igang - det er sgu nice! På en billig baggrund, men alligevel! Tror iøvrigt City har gjort et godt køb i Jô - de betalte godt nok lige i underkanten af 200 millioner for ham, men det er jo ingenting for Mr. Thailand, så han kan vise sig at være alle pengene værd. Bliver spændende at følge ham til OL - selvom jeg håber angrebet kommer til at bestå at Dinho og Pato!
riodj 19:45          
@ Número #20

Hans mandskab?. Det har jeg da aldrig hørt i forbindelse med et landshold.

Altså udover at han hedder Carlos Dunga, så synes jeg da fint man kan kalde et landshold for trænerens mandskab!
Flying Dutchman 19:59          
Uuuhhh, Brasiliens OL-hold med spillere som Ronaldinho, Jo, Diego og andre verdensstjerner formåede at vinde hele 3-0 over et udvalgt hold fra evigt farlige Singapore!! Lidt perspektiv tak...
SambaRonny 21:27          
@ Flying Dutchman
Er der nogen der har sagt at det var flot af Brasilien, siden du er bitter????
Flying Dutchman 21:57          
Næh, jeg synes da bare at artiklen efterlader en med følelsen af, at det var et super resultat. Desuden mener jeg, at Brasilien, der jo har verdensstjerner med, burde vinde med mere end 3-0 over et udvalgt hold fra Singapore...
Dalle85 01:18          
sådan er det nu engang... man slapper sku nok osse en anelse mere af skal du se... undgå skader osv..

men bare li for at nævne det igen... Tottenham FOR SØREN i var alt for sløve mht Jo...
Søndag 17. oktober