Luk

Rosenborg undgik pokalkatastrofe

| Pokal | 1 kommentar

Jim Larsen og Rosenborg var til aften meget tæt på at blive slået ud af den norske pokalturnering af Byåsen fra den tredjebedste række, men reddede sig i overtiden og vandt slutteligt 6-3.

Rosenborgs meget tvivlsomme start på sæsonen var tæt på at nå nye højder her til aften. Jim Larsen og kompagni var således blot minutter fra at ryge ud af den norske pokalturnering til Byåsen fra den tredjebedste række.

Torgeir Dahle headede underdogsene i front efter fem minutter, og først ti minutter efter pausen fik stortalentet Mushaga Bakenga udlignet til 1-1 for gæstende Rosenborg.

Men storfavoritterne kom kort efter igen i knæ, da Alexander Nynes på ny bragte Byåsen i front. Kort efter blev hjemmeholdet reduceret til ti mand efter et direkte rødt kort, men lige lidt hjalp det for Rosenborg, der pressede hårdt på.

Blandt andet Jim Larsen havde et par store tilbud, men først i overtiden blev katastrofen undgået. Bakenga blev noteret for målet, og så måtte holdene i forlænget spilletid. Her rakte kræfterne ikke for Byåsen, der i løbet af tyve minutter indkasserede fire kasser - heriblandt to mere af Bakenga.

En reducering til 3-6 blev det til, men Rosenborg kneb sig videre og fortsætter under den nye cheftræner Jan Jönsson en meget tvivlsom start på sæsonen.


Af Mikael Blond

1 kommentar

Dew 22:34          
phew
Onsdag 2. december
Tirsdag 1. december