LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Semou glad for Mike J-samarbejde

| Superligaen | 15 kommentarer
Semou glad for Mike J-samarbejde
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Infoboks

Brøndby IF - OB
Superligaen Mesterskabsspil (29/03)
bet365 2,15 3,50 3,25
Brøndby-spilleren Franck Semou glæder sig over gårsdagens sejr over Silkeborg, mens han også roser samarbejdet med Mike Jensen på den centrale midtbane.

I går lykkedes det Brøndby at få den første sejr efter seks nederlag i streg, da Silkeborg blev besejret 2-1 på Brøndby Stadion. Det lugtede dog længe af en udligning, men målmand Michael Tørnes stod en brandkamp og reddede straffe.

- Vi spiller utrolig godt i starten af kampen og får to hurtige mål, men så laver vi et par dumme boldtab, som sætter Silkeborg i gang. Vi fightede os dog tilbage i kampen og holder føringen hjem, siger Franck Semou til Brøndbys hjemmeside.

Franck Semou har spillet i alle Brøndbys tre kampe i denne sæson, hvor han har opereret på den centrale midtbane med Mike Jensen, og det samarbejde synes han godt om.

- Jeg føler, at det er gået udmærket for mig i de tre første kampe, men jeg fokuserer mere på, hvordan det går for holdet. Jeg har et godt samarbejde med Mike på midten - vi taler meget sammen, og jeg kan helt sikkert bruge hans rutine i kampene, siger han.

19-årige Franck Semou fik sin debut for Brøndby i starten af sidste sæson, hvor det i alt blev til spilletid i 10 kampe. Nu er han så oppe på 13 Superliga-optrædener.

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Morten Top

15 kommentarer

DanielTorres 08:43          
Nyd det så længe det varer.

Semou har fandeme et af eneste lyspunkter indtil videre.
nr1195 08:49          
Jeg havde gerne set ham hen hvor pebberet gror før sæson start, da jeg mener han var mega langsom og usikker i sine indhop i foråret.

Men jeg må sige, han har overrasket mig positivt og var igen et af lyspunkterne. Nu virker han pludselig hurtig og sikker i sit spil, mister ikke så mange bolde, og fordeler dem roligt rundt.
nr1195 08:53          
Jeg vil faktisk gå så langt som at sige, det er helt skørt..
schmede 08:58          
Mike er også en meget meget klog fyr...
T-Silva 09:02          
Jeg havde gerne set ham hen hvor pebberet gror før sæson start, da jeg mener han var mega langsom og usikker i sine indhop i foråret.

Men jeg må sige, han har overrasket mig positivt og var igen et af lyspunkterne. Nu virker han pludselig hurtig og sikker i sit spil, mister ikke så mange bolde, og fordeler dem roligt rundt.


Enig!! Kan godt huske de første kampe man så med ham, tilbage i foråret hvor man tænkte? " han skal sgu da ikke spille for os? " - og han gav bolden væk hele tiden, og som om han aldrig havde rørt en bold før..
Og da jeg så Auri sagde han vil give ham chancen i den her sæson, og flere førsteholdskampe, troede jeg også bare det var en Joke... For han kunne da ikke finde ud af det, selvom Auri sagde han havde spillet godt! Men jeg må tage min ord i mig igen! For han er dælme en god midtbane! Et lyst talent! Glæder mig til at følge ham de næste par år!
OAJ-Kongen 09:08          
Jeg har altid betragtet Semou som en sekunda spiller, men hans niveau er faktisk acceptabelt nu, ihvertfald de første 30 min hvor han har luft - den sidste time er hans tempo simpelthen for langsomt at se på.
Quite 09:32          
Er enig med de øvrige som har kommenteret. Semou har overrasket mig aldeles positivt her i starten af sæsonen.

Spillet i går var godt de første 20 minutter og i en periode midt i anden halveg, men generelt set var en sejr nok en smule heldig. Til gengæld var det modsatte tilfældet mod OB, så det går vel lige op.

Semou, Mike J og Oke gjorde fine figurer i går. I Oke havde vi en angriber som kunne - tadaa! - drible! Det er ikke set i umindelige tider. Han gjorde én helt optimistisk.

I tre, traditionelt set, svære kampe, er det, alting taget i betragtning, acceptabelt med 3 point. Jeg så gerne at man beholdt Agger på bænken fra nu af.
Onsdag 20. marts
Tirsdag 19. marts