Luk

Serie 2-angriber på plads i AaB

| 3F Superliga | 26 kommentarer
Serie 2-angriber på plads i AaB
Foto: AaB / aabsport.dk

Infoboks

SønderjyskE - AaB
Superligaen Grundspil (27/10)
bet365 2,37 3,60 2,70
NordicBet 2,40 3,50 2,80
Oddset 2,50 3,45 2,75

AaB offentliggjorde søndag eftermiddag, at klubben som ventet har skrevet  en to-årig kontrakt med Serie 2-angriberen Henrik Dalsgaard.

Henrik Dalsgaard har imponeret flere professionelle klubber med sine mange mål for den lille serieklub Møldrup/Tostrup IF, hvor han i efteråret lavede 17 mål i bare 11 kampe.

Det udløste prøveophold hos både AaB og Viborg for den 19-årige forward. Dalsgaard valgte de danske mestre, og nu er han så officielt AaB-spiller til glæde for en spændt sportsdirektør Lynge Jakobsen.

- Henrik Dalsgaard har trænet med vores SAS Liga-trup igennem efteråret, og vores trænere ser SAS Liga-potentiale i Henrik. Naturligvis er både Henrik og vi klar over, at der vil blive tale om en tilvænningsperiode, men vi ser med spænding frem til at følge udviklingen, siger Lynge Jakobsen i en pressemeddelelse.

Inden SAS Ligaen måske venter for Dalsgaard, må han stille sig tilfreds med at spille på klubbens reservehold i 2. division vest. Det sænker dog ikke ambitionsniveauet hos den unge skarpskytte.

- AaB er for mig en fantastisk klub at komme til, og jeg har aldrig været i tvivl om, at det var AaB, jeg ville vælge. Det har været vigtigt for mig, at AaB’s andethold er placeret i 2. division, og i første omgang er mit mål hurtigst muligt at etablere mig her, siger Dalsgaard i pressemeddelelsen.


Af Casper Baunsgaard

26 kommentarer

manei 15:05          
Lad os da håbe du kan kommet på 2 holdet i AAB. Tvivler faktisk lidt på det, det sku noget af et hop alligvel, at gå fra serie 2 til 2 division.
pibbles 15:08          
Du skal tænke på, at han kun er 19. så hvis han kan komme på 2. holdet i første omgang, så vil det være fint. Og desuden tror jeg ikke at de vil tegne kontrakt hvis han ikke var god nok.
manei 15:10          
Nej du har nok ret. Men alligvel. Det sku noget af et spring at hoppe. Men bliver spændene og følge ham.
pibbles 15:11          
Ja det er noget af et spring. Men når de er så unge skal de bare have et ordentlig los i røven. hehe
manei 15:12          
Det mener jeg så ikke. Altså nu ved jeg det ikke er helt det samme. Men se hvor få af de talenter vi sender i udlandet bliver til noget? Satme ikke mange. Og tror det er fordi det er for et stort spring de tager. AAB sku have lavet en forhåndskontrakt, og så have kigget på ham igen om et par år. Men ja okay.,
Steve- 15:38          
Uenig. Da vil han være for "gammel" til at skulle etableres i henholdsvis 2. holdets for derefter 1. holds truppen.
Tuannie 15:41          
nu spiller jeg i serie 3. og er 18 , har scoret 5 mål og er spiller i forsvaret.. jeg vil da ikke have noget imod hvis aab også kontakter mig .. haha .
Mandag 21. oktober